Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
ETKİNLİK

Tommy Holohan ve STRISC. 18 Haziran’da Suma Han’da

18 Haziran Cumartesi günkü etkinlik, Türkiye’nin genç kolektiflerinden 6t6 Underground’un üçüncü kuruluş yılı kutlamaları kapsamında gerçekleşecek

  • MIXMAG TURKEY
  • 14 Haziran 2022
Tommy Holohan ve STRISC. 18 Haziran’da Suma Han’da

Telegram kanalımıza abone olarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Türkiye’nin genç kolektiflerinden 6t6 Underground, üçüncü yılını 18 Haziran Cumartesi günü İstanbul Suma Han’da iki sahnede sekiz saat sürecek bir partiyle kutlayacak.

Dax J'in plak şirketi Monnom Black'ten çıkan projeleri, Berlin merkezli müzik şirketi HEAVEN'dan yayımladığı “Skull Crushing Techniques” albüm serisi ve kurucusu olduğu Rave Selekts platformuyla tanıdığımız Tommy Holohan, gecede performansı merakla beklenen isimlerden. Sanatçı, geçtiğimiz yıl çeşitli sanatçıların boy gösterdiği “L'eau Repousse Les Feux Agressifs” derleme albümüne “Iced Out 3D” çalışmasıyla katkı sağlamış, son olarak yakın bir süre önce Clergy etiketiyle piyasaya çıkan bir diğer derleme albüm projesinde “Ros Eo Samba” adını verdiği parçasıyla beğeni toplamıştı.

18 Haziran’daki buluşmanın bir diğer konuğu, Berlin techno sahnesinin en gizemli figürlerinden biri olan STRISC.. Kendi plak şirketi STRISCTRX’i kurmadan önce Flash Recordings’den çıkan 2014 yapımı “The Suicide Forest” ve 2015’te yayımlanan “The Cursed Forest” projeleriyle dikkatleri serinde toplamayı bilen STRISC., ayrıca PURE HATE adlı bir diğer müzik şirketinin de kurucusu. 2021’de altı serilik “STRXLTD” müzik projesiyle beğeni toplayan sanatçı son olarak 6t6 etiketiyle beş parçadan oluşan “Nasenbluten” isimli kısaçalar albümünü dinleyicileriyle paylaştı.

Etkinlik katılımcıları, Tommy Holohan ve STRISC.’in sahne alacağı Stage 1’da ayrıca Strahlung ve b2b şovlarıyla Sekulahr ile GOK’u takip etme fırsatı elde edecek. Stage 2 kabininde performans sergileyecek DJ’ler ise Belin, BasicDisarm, Potkid, Rectør, Fluctuosa ve Jehra olacak.

Etkinlik biletlerine buradan ulaşabilir, Tommy Holohan ve STRISC.’in diskografisindeki öne çıkan müzik çalışmalarını aşağıda dinleyebilirsiniz.

3 YEARS OF 6T6: TOMMY HOLOHAN + STRISC. | SUMA HAN İSTANBUL, 18 HAZİRAN 2022, CUMARTESİ

#Yeraltı çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...