Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
ETKİNLİK

Club Mirador 19 Haziran'da A Taste of Summer'a ev sahipliği yapacak

Innellea, KAS:ST, SNTS, TRYM, Murat Uncuoğlu, Alican ve daha fazlası 19 Haziran Pazar günü Ankaralı müzik tutkunlarıyla bir araya gelmeye hazırlanıyor

  • MIXMAG TURKEY
  • 12 Haziran 2022
Club Mirador 19 Haziran'da A Taste of Summer'a ev sahipliği yapacak

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

A Taste of Summer, bu yılki buluşmasını 19 Haziran Pazar günü Ankara Club Mirador İncek'te gerçekleştirecek.

Kite, The Q ve Rave Ank iş birliğiyle hayata geçecek olan A Taste of Summer 2022, yeni başlayan yaz sezonu heyecanının dans ve müzikle keyfine varıldığı bir buluşmaya ev sahipliği yapacak. Elektronik müziğin ikon isimlerini başkentteki müzik tutkunlarıyla buluşturmaya hazırlanan etkinlikte Innellea, KAS:ST, SNTS, TRYM, Murat Uncuoğlu ve Alican'ın yanı sıra Gräfin, Bussi, Triart, Minstrel, Molenaar, Vu’elo Inc., Bright, Diren, ONUR, HSKA ve b2b performanslarıyla Sinan Çelik ile Efanin kabin başında olacak.

Önceki yıllarda Oliver Huntemann, Victor Ruiz, Giorgia Angiuli, HVOB ve Animal Picnic gibi pek çok uluslararası ismi ağırlayan A Taste of Summer, 19 Haziran Pazar günü müzikseverlere dans ederek ferahlama fırsatı sunacak.

İki farklı sahnede gerçekleşecek müzik programıyla A Taste of Summer 2022'deki yerinizi ayırtmak için bu bağlantıyı takip edin.

A TASTE OF SUMMER 2022 | 19 HAZİRAN 2022 - CLUB MİRADOR İNCEK, ANKARA

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...