Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Tomorrowland 20 Nisan’da Avicii’yi One World Radio’da anacak

Sanatçının hit şarkıları ve Tomorrowland performanslarından özel görüntüler gün boyu One World Radio’da olacak

  • MIXMAG TURKEY
  • 19 Nisan 2021
Tomorrowland 20 Nisan’da Avicii’yi One World Radio’da anacak

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Tomorrowland, üçüncü ölüm yıl dönümünde Avicii’yi anmak için bünyesindeki One World Radio’da 20 Nisan Salı günü boyunca yayınlanacak özel bir program hazırladı.

20 Nisan, Avicii’nin 2018 yılında aramızdan ayrıldığı gün olarak önem taşıyor. Dans müziğinin en üretken isimlerinden biri olarak kabul edilen Avicii için One World Radio’da düzenlenecek programda sanatçının 60’tan fazla parçası, Tomorrowland sahnesinde 2011-2015 yılları arasındaki performanslarından özel görüntüler ve aralarında Kygo, Aloe Blacc, Dimitri Vegas, Nicky Romero ve Laidback Luke gibi isimlerin bulunduğu bazı sanatçıların Avicii hakkındaki özel açıklamaları yer alıyor olacak. Nicky Romero ve Laidback Luke, Avicii’nin en iyilerinden oluşan 60 dakikalık bir seti dinleyicilerin beğenisine sunacak.

Geçtiğimiz günlerde uzun zamandır beklenen Avicii biyografisinin piyasaya çıkış tarihi kamuoyuyla paylaşılmıştı. "Prix Italia" ve İsveç'in Pulitzer Ödülü olarak anılan "Stora Journalistpriset" gibi ödüllere sahip gazeteci Måns Mosesson'un kaleme aldığı biyografi kitabı, 16 Kasım 2021 tarihinde satışa çıkacak ve şu an ön siparişe açık.

One World Radio’nun 20 Nisan’da gün boyu yayın akışında yer vereceği Avicii özel programını bu sayfayı ziyaret ederek takip edebilirsiniz.

Avicii'nin en çok ilgi gören Tomorrowland performanslarından biri olan 2012 yılına ait şovundan enstantaneleri izleyin!

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...