Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Tomorrowland 2021 iptal edildi

Festival organizatörleri alınan iptal kararını resmi açıklamayla duyurdu

  • MIXMAG TURKEY
  • 25 Haziran 2021
Tomorrowland 2021 iptal edildi

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Tomorrowland’in Ağustos sonu ve Eylül başında iki haftalık programla hayata geçmesi beklenen 2021 buluşması iptal oldu.

Yerel hükümet organlarının geçen hafta Tomorrowland 2021 organizasyonuna izin verilmeyeceğini duyurmasının ardından festival yönetimi resmi bir açıklama yayımladı. Açıklamada, “Üzülerek belirtmeliyiz ki Tomorrowland’in 2021 yılı için planlanan 16’ncı buluşması gerçekleşemeyecek. Tüm ekip kararı tersine çevirmek için son ana kadar savaştı” ifadelerine yer verildi.

Tomorrowland yönetimi, birkaç hafta önce ulusal medyaya ve Billboard gibi uluslararası medya kuruluşlarına 2021 buluşmalarının gerçekleşmesi için tüm engellerin ortadan kalktığı bilgisini paylaşmıştı.

Tomorrowland’in düzenlendiği Boom ve Rumst bölge belediyeleri, son dönemde artış gösteren vaka sayılarını ve Delta varyantının yayılım riskini göz önünde bulundurarak Tomorrowland 2021’in bu şartlarda gerçekleşmesine izin veremeyeceklerini açıkladı.

Festivalin fiziksel edisyonu gerçekleşemese de Tomorrowland heyecanı dijital ortamda hayat bulmaya devam edecek. Pandemi süreciyle birlikte geçen yıl ilk versiyonu yayınlanan “Tomorrowland: Around The World”ün ikincisi 16-17 Temmuz’da yapılacak.

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...