Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Hollanda’da gece kulüpleri bu hafta sonu tam kapasite açılıyor

Sosyal mesafe ve maske kullanımına gerek olmayacak

  • MIXMAG TURKEY
  • 23 Haziran 2021
Hollanda’da gece kulüpleri bu hafta sonu tam kapasite açılıyor

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

25 Haziran’ı 26 Haziran’a bağlayan gecenin ilk dakikalarından itibaren Hollanda’da gece kulüpleri de dahil olmak üzere tüm mekanlar tam kapasite açılıyor.

Hollanda hükümeti önceki gün ülke çapında dördüncü faz normalleşme adımlarını açıkladı. Birkaç hafta önce geçilen üçüncü faz normalleşme döneminde kafe, bar ve restoranların kapalı alanları kapılarını ziyaretçilere açmaya başlamıştı. Yeni normalleşme döneminin 30 Haziran sonrasını kapsaması bekleniyordu ancak yapılan erken açıklama, sektörün tüm temsilcilerini ve müzikseverleri oldukça sevindirdi.

Açılma kararının hemen ardından duyurulan etkinliklerden biri, Amsterdam’ın önde gelen buluşma noktalarından Paradiso’da 26 Haziran Cumartesi gününün ilk dakikalarında Reinier Zonneveld’in sahne alacağı şov olacak.

Katılımcılardan etkinlik öncesindeki 40 saat içinde alınmış negatif virüs test sonucu istenecek. Kulübün içinde sosyal mesafe ve maske kullanma mecburiyeti olmayacak. 1 Temmuz’dan itibaren ise mekanlara girişte aşı belgesi ya da koronavirüsü atlatanlar için iyileştiklerine dair resmi belge yeterli olacak.

Kentteki bir diğer önemli mekanlardan RADION ise 2 Temmuz’dan itibaren kapılarını açacağını duyurdu.

Ülkede Mart ayında 1.300 kişinin katılımıyla Ziggo Dome’da, Mayıs ayında da Shelter’da 500 kişinin katılımıyla büyük test etkinlikleri düzenlenmiş, elde edilen veriler tam kapsamlı normalleşmeye giden süreci hızlandırmıştı. 23 Haziran itibarıyla ülkede iki doz koronavirüs aşısı olanların toplam nüfusa oranı %27.8, bir doz aşı olanların oranı ise %22.5.

‘Dünyanın Ritmi: Amsterdam’ çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...