Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Ubbah 10 Kasım gecesi Kastel sahnesinde

Arjantinli DJ/prodüktör İstanbul’daki dinleyicileriyle bir araya gelmeye hazırlanıyor

  • MIXMAG TURKEY
  • 7 Kasım 2021
Ubbah 10 Kasım gecesi Kastel sahnesinde

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Arjantin’in başkenti Buenos Aires’te çalışmalarını sürdüren DJ/prodüktör Ubbah (Lucas Uberto), 10 Kasım Çarşamba gecesi Kastel İstanbul sahnesinde performans sergileyecek.

“Blue Enigma”, “Rocking It”, “Motion” ve “Too Late” gibi projelerde ismini görmeye alışık olduğumuz, özellikle İstanbul’da hatırı sayılır bir dinleyici kitlesine sahip olan sanatçı, techno’yu derin, karanlık ve hipnotik biçimde ele alan prodüksiyonlarıyla tanınıyor.

2008 yılında elektronik müzikle tanışan sanatçı, resmi prodüksiyonlarına 2014 yılında Fade Up Music’ten yayımladığı tech house türündeki çalışması “San Francisco Murderer” ile başladı. Lunar Plane ile ortak çalışması “Apogee” sonrası Solomun ve Oliver Koletzki gibi önemli figürlerin radarına girmeye başlayan Ubbah, Koletzki’nin plak şirketi Stil vor Talent’tan beğeni toplayan çok sayıda çalışma çıkardı. Plak şirketinin 2020’de 15’inci yıl kutlamaları kapsamında çıkardığı derlemesinde yer alan “Blast Strings” ve bu yıl Stil vor Talent’ın 300’üncü kataloğuna özel olarak hazırlanan “Into The Future”, bu çalışmalardan yalnızca ikisi.

10 Kasım Çarşamba günü Kastel’de hayat bulacak olan etkinlikle ayrıca Kantel ve Anıl Abay da kabin başına geçecek.

Ubbah’ın diskografisinde öne çıkan yapımları aşağıda dinleyebilir, etkinlik biletlerine buradan ulaşabilirsiniz.

UBBAH | KASTEL İSTANBUL, 10 KASIM 2021, ÇARŞAMBA

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...