Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Vitalic 12 Kasım’da başkentli müzikseverlerle bir araya geliyor

Atakule Event Hall’daki etkinlik, Wake Up Works sunumuyla düzenlenecek

  • MIXMAG TURKEY
  • 3 Kasım 2023
Vitalic 12 Kasım’da başkentli müzikseverlerle bir araya geliyor

Telegram kanalımıza abone olarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Uzun soluklu kariyerinde kendisini sürekli olarak yeniden icat eden; techno, rock, disco, pop ve punk'ı enerjik ve etkili biçimde bir arada sunabilen ender müzisyenlerden biri olan Vitalic (Pascal Arbez-Nicolas), 12 Kasım Pazar günü Atakule Event Hall’da başkentli müzikseverlerle bir araya geliyor.

Müzik çalışmalarında yer yer 70'lerin elektronik müzik unsurlarına da rastladığımız Fransız sanatçı için, elektronik müziği klasik ve modern unsurlarla zenginleştiren üst düzey yaratıcı kişilik tanımlamasını rahatlıkla yapabiliriz.

Bir diğer alter egosu Dima adı altında yaptığı çarpıcı remikslerle de büyük beğeni toplayan işlere imza atan sanatçı, bir yandan da Rebeka Warrior ile kurduğu KOMPROMAT grubuyla üretimsel yelpazesini çeşitlendirmeyi ihmal etmiyor.

Geçtiğimiz yıl ‘DISSIDÆNCE’ adlı beşinci albümüyle 20 yıllık kariyerini taçlandıran Vitalic, bu yıl Giacomo Abbruzzese’nin yönetmenliğinde vizyona giren sinema filmi Disco Boy’da hazırladığı müziklerle boy göstermişti. Sanatçı ayrıca, geçtiğimiz ay ‘Confess’ adını verdiği yeni bir kısaçalar albümü dinleyicileriyle buluşturmuştu.

Wake Up Works sunumuyla 12 Kasım'da Ankara Atakule Event Hall’da gerçekleşecek etkinliğin biletlerine buradan ulaşabilir, Vitalic’in öne çıkan müzik çalışmalarını aşağıda dinleyebilirsiniz.

Önümüzdeki hafta sonunu İstanbul’da geçirecek Vitalic takipçileri için sevindirici bir haberimiz var, sanatçıyı 11 Kasım’da Zorlu PSM’de de dinleyebilirsiniz.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...