Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
MÜZİK

Volkan Uca ve Aras Tuna ‘Portentous’ teklisinde bir araya geldi

The Sin Records’dan çıkan çalışma tüm dijital platformlardaki yerini aldı

  • MIXMAG TURKEY
  • 2 Nisan 2022
Volkan Uca ve Aras Tuna ‘Portentous’ teklisinde bir araya geldi

Telegram kanalımıza abone olarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Volkan Uca ve Aras Tuna ikilisi ortak yapım yepyeni projeleri olan “Portentous” teklilerini müzikseverlerin beğenisine sundu. The Sin Records plak şirketinden çıkan tekli, Volkan Uca’nın 2022’deki ilk, Aras Tuna’nın ise bu yıl çıkan ikinci resmi müzik çalışması oldu.

Geride bıraktığımız birkaç yıl içerisinde tech house ve house türevlerinde gerek birlikte gerekse solo olarak yayımladıkları parçalarıyla Beatport ve Traxsource gibi dijital müzik platformlarında Top 10 listelerine girme başarısı gösteren Volkan Uca ve Aras Tuna ikilisi, bu yılın başında aldıkları kararla çok daha duygusal, çok deneyimsel, daha melodik, daha hızlı ve bir miktar daha sert seslerle progressive house, melodik house & techno, organik house ve afro house gibi tarzlarda da prodüksiyon ve parçalara imza atmak için çalışmalara başladı. “Portentous”, ikilinin progressive house tarzındaki ilk denemesi olarak kayıtlara geçti.

İkili, yeni projeleriyle ilgili yaptıkları açıklamada dinleyicilerine bu sefer sıra dışı seslerle farklı bir deneyim sunmayı planladıklarını belirterek, “Portentous, çok çok farklı sesler ile harmanlanmış, bastırılmış duygularınızı ortaya çıkarmayı amaçlayan deneysel bir hibrit şarkı. Dinlediğinizde sizi farklı yerlere götürecek, farklı hissettirecek, derinden etkileyecek ve sarsacak” ifadelerini kullandı.

Daha önceki müzik projeleriyle Blanc, Handpicked, Profound gibi önde gelen platformlarda, çeşitli çalma listelerinde ve Ultra, Kontor, Low Ceiling, HotFuss ve The Sin Records gibi etkin plak şirketlerinden yayımlanan teklileriyle karşımıza çıkan Volkan Uca ve Aras Tuna’nın yakın gelecekte ayrı ayrı Klaphouse, Relyt ve Future Forward Music gibi plak şirketlerinden de dinleyicilerine sürprizleri olacak.

Volkan Uca ve Aras Tuna’nın “Portentous” adını verdikleri yepyeni teklilerini aşağıda dinleyebilir, sosyal medya hesaplarını ziyaret ederek başarılı ikili hakkındaki en son gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.

#Turkuaz çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...