Ara Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Zeynep Erbay’dan iki parçalık yeni proje: ‘Secret Island’

‘Neon Palm’ ve ‘Secret Island’ adlı iki solo yapım içeren kısaçalar, Exploited etiketiyle tüm dijital platformlarda

  • MIXMAG TURKEY
  • 26 Temmuz 2024
Zeynep Erbay’dan iki parçalık yeni proje: ‘Secret Island’

Telegram kanalımıza abone olarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Zeynep Erbay, yeni müzik çalışmasında indie dance, Italo disco ve house türlerinden etkiler barındıran iki solo çalışmaya yer verdi.

2007 yılından beri sektörde aktif olan saygın plak şirketi Exploited Records’dan çıkan çalışma, projeye ismini veren parçanın yanı sıra ’Neon Palm’ adlı bir solo yapım daha içeriyor. ‘Secret Island’ parçası ise orijinal düzenlemesinin haricinde radyo düzenlemesi ve enstrümantal versiyonuyla birlikte geliyor.

Yeni projesi ile ilgili açıklamalardan bulunan Zeynep Erbay, “'Secret Island'ın yapımına Londra'da başladım. Benim için özel biri hakkındaki düşüncelerimden doğan ve ona daha yakın olma isteğimi yansıtan bir parça. Zihinde ve gerçeklikte tüm engellerin yok olduğu gizli bir ada hayal ettim. Orada buluşmamızı hayal ettiğimde, parçada dinlediğiniz melodiler kendiliğinden akışa dahil oldu. Biraz melankoli içeren ama kontrolü kaybetmeyen bir yapım. 'Neon Palm' ise, bu hayali adadaki palmiye ağaçlarını düşlemekten ilham alan bir parça oldu. Duygularıma karşı keyifli bir dokunuş yarattı diyebilirim. Aslında, yaşadığım duygularla dalga geçen neşeli bir tarafı da var. Bu parça son halini Bodrum'da aldı ve düzenlemesinde bu tropik kentin parıltısını da barındırıyor” dedi.

Zeynep Erbay son olarak geçtiğimiz aylarda vokalde Ahu'nun katkı sunduğu teklisi ‘Hungry Beast’i dinleyicileriyle buluşturmuştu.

‘Secret Island’ kısaçalarındaki parçaları aşağıda dinleyebilir, favori dinleme / indirme platformunuz üzerinden ulaşmak için bu bağlantıyı takip edebilirsiniz.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...