Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Epizode Albania 2022 programı belli oldu

Arnavutluk'ta gerçekleşecek festival; Apollonia, Loco Dice, Christian Löffler, Move D, Enzo Siragusa, DJEBali ve Francesco Del Garda dahil birçok ismi ağırlayacak

  • MELİS ÖZEK
  • 11 Haziran 2022
Epizode Albania 2022 programı belli oldu

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Dünyaca ünlü festivallerden Epizode, 15-19 Eylül 2022 tarihleri arasında Arnavutluk, Shengjin plajında destansı bir dönüşe hazırlanıyor!

Dünya çapında altı, Arnavutluk'ta ise ikinci kez tekrarlanacak festival; zevkli müzik algısını, akılları baştan alacak sahne tasarım ve atmosferini getiriyor beraberinde.

İnsanın ruhuna işleyen Akdeniz gün doğum ve batımına eşlik edecek 24 saatlik bir müzik deneyimi bahsi geçen. Kendinizi Akdeniz doğasına sarılmış bulacağınız rahatlatıcı aktiviteler de dahil bu 24 saate.

Festivalin efsanevi isimleri; Apollonia, Loco Dice, Christian Löffler, Move D, Enzo Siragusa, DJEBali, Francesco Del Garda, Traumer, Dan Andrei ve Pawsa. Cinthie, Herodot, Janeret, Kiasmos (Janus Rasmussen), Marko Nastic, Ms. Mada, Oshana, Panthera Krause, Roustam, Sweely, Youandme, Christian AB, Quest, Franziska Berns, O.Bee, Tomas Station, Hameed ve ZYA da gibi uluslararası deneyimlere sahip başarılı isimler de bu efsanelere eşlik edecek. Festivalin lokal temsilcileri de, dünya çapında beğeni toplayan Alban HI-Dını, RRRRON ve Secret 47 olacak. Soulfoul house, stripped break ve elektronik techno türlerine uzanan eşsiz bir serüven.

Kalabalıka buluşacak ilk isim, muhteşem setleri ile Fransız üçlü Apollonia ve takiben hip-hop house/ tekno DJ'lerinden meşhur Loco Dice. Christian Löffler'in büyüleyici vokalleri, eklektik tekno yapımcılarından efsanevi Move D ile bir arada olacak. Fuse London'ın sevilen sanatçılarından Enzo Siragusa iç titreten sound'ları; DJeBali, sarsıcı ritmik modelleri ve Francesco Del Garda'nın funk, techno ve groovy house türlerinden yarattığı mükemmel uyumlar, müzik severleri hayran bırakacak.

Sıradaki sanatçılar ise; Funk ritimleri ile bilinen Fransız sanatçı Traumer, Roman Dan Andrei ve yaratıcı old school tech-house yapımları ile Pawsa. Belgrad kökenli Marko Nastic, Berlin merkezli Cinthie, İzlandalı yapımcı Janus Rasmussen (Kiasmos) ve Janeret'in yanı sıra, yeni nesil yaratıcılardan Fransız prodüktör Sweely de festival sanatçıları arasında.

Festival bu sene; zümrüt gibi denizi, yemyeşil çam ormanları ve keyifli manzaralarıyla kuzeybatı Arnavutluk, Shengjin'de yer alacak. Akdeniz kültürü, eşsiz misafirperverliği ve ağız sulandıran yerel lezzetleri de festivali yaz sonu için önde gelen bir kaçamak haline getiriyor.

Geçtiğimiz yıl Arnavutluk'ta düzenlenen ilk organizasyon; Solomun, Marco Carola, Michael Bibi, Richy Ahmed, Lee Burridge, Adriatique, DubFire, Binh, Margaret Dygas, Petre Inspirescu, Praslea, Nastia ve Anfisa Letyago'nun da aralarında olduğu 50'den fazla eşsiz sanatçıyı, 49 ülkenin de üzerinde uluslarası bir kalabalıkla buluşturmuştu.

2016 yılında Vietnam'ın Phu Quoc adasında hayat bulan Epizode, sadece dört yıl içerisinde küresel bir iz bırakmakla kalmadı; müzik ve sanatseverler, maceraperestler ve müzik endüstrisinin profesyonelleri için kaçırılmayacak bir etkinlik haline geldi. Epizode, en saygın sanatçılardan bazılarının yanı sıra uluslararası çapta kabul görmüş kulüplerin de küratörlüğünü yaparak çıtaları aşıyor.

Ayrıntılı bilgi ve biletler için bu sayfayı ziyaret edebilirsiniz.

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...