Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
ETKİNLİK

Adana Twins 12 Şubat’ta Klein Phönix’te

Over Daze sunumuyla gerçekleşecek etkinlikte ayrıca Murat Uncuoğlu ve Bussi kabin başında olacak

  • MIXMAG TURKEY
  • 3 Şubat 2022
Adana Twins 12 Şubat’ta Klein Phönix’te

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Mekanik ritimler arasına derin duyguları ince ince işledikleri tarzıyla tanıdığımız Almanya merkezli ikili Adana Twins, 12 Şubat Cumartesi günü Klein Phönix’te sahne alacak.

2012'deki büyük çıkışlarından bu yana müzikal becerilerini hız kesmeden gözler önüne sermeye devam eden Adana Twins, Benjamin’in hip-hop sevgisi ve Friso’nun kulüp müziğine olan tutkusunun ortak tezahürüyle koyuldukları müzikal yolcuklarında Pete Tong, Solomun, Dixon, Tale Of Us ve daha pek çok sanatçıdan destek gördü. Berlin’in önemli oluşumu Watergate ile de sıkı bağlar geliştiren Adana Twins, Diynamic üzerinden yayımladıkları kısaçaları “Picture”, kendi platformları TAU'dan çıkan “Offline” ve sayısız remiks ve ortak yapım projelerle adlarından uzunca bir süredir bahsettirmekte. “Strange”, “Origo”, “The Curve” ve “Everyday” gibi solo çalışmaları da Adana Twins denince ilk akla gelen yapımlar arasında.

Başarılı ikili son olarak RÜFÜS DU SOL’un “Next To Me” çalışmasına A Night At Revolver olarak adlandırdıkları remiksle beğeni toplamıştı.

Over Daze sunumuyla gerçekleşecek etkinlikte müzik tutkunları ayrıca Murat Uncuoğlu ve Bussi’yi de dinleme fırsatı elde edecek.

Etkinlik biletleri için bu sayfayı ziyaret edebilir, Adana Twins’in diskografisinden öne çıkan parçaları aşağıda dinleyebilirsiniz.

ADANA TWINS, MURAT UNCUOĞLU, BUSSI | KLEIN PHÖNIX, 12 ŞUBAT 2022, CUMARTESİ

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...