Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
ETKİNLİK

FJAAK 11-12-13 Şubat’ta Türkiye turuna çıkıyor

Ankara, İstanbul ve İzmir’deki şovlarda Elli Acula Berlinli ikiliye eşlik edecek

  • MIXMAG TURKEY
  • 30 Ocak 2022
FJAAK 11-12-13 Şubat’ta Türkiye turuna çıkıyor

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Felix Wagner ve Aaron Röbig ikilisinin oluşturduğu FJAAK, üç gün üst üste sürecek Türkiye turu için Ankara, İstanbul ve İzmir’deki dinleyicileriyle bir araya gelecek.

Yeraltı techno sahnesinde egemen olan ciddi, dramatik ve monokrom havanın arasından muzip kişilikleriyle sıyrılan FJAAK, 11 Şubat’ta Kite & Ineffable ortak sunumuyla Kite Ankara’da, 12 Şubat’ta The Falls sunumuyla İstanbul 42 Venue’de, 13 Şubat’ta ise Breathe organizasyonuyla İzmir Kalt’ta performans sergileyecek.

Berlin’deki yerleşim birimlerinden Spandau’nun banliyölerinde okul yıllarında tanışan ve 2012’deki ilk resmi çalışması “Introduction”dan itibaren dünya çapındaki tanınırlığını istikrarlı şekilde artıran FJAAK, dört kişi olarak çıktığı yolculuğunun ilk yıllarında önce Johannes Wagner’i, 2019 yılının başlarında ise Kevin Kozicki’yi kaybetti ve üç yıldır yoluna Felix Wagner ve Aaron Röbig ile devam ediyor. 2017’de çıkan “Fjaak” ve 2019’da yayımlanan “HAVEL” ile kariyer geçmişlerine iki stüdyo albümü yazan, pek çok solo teklinin yanı sıra dinleyicilerinden tam not alan birçok remiks projesine imza atan FJAAK, 2019’da kendi plak şirketi SPANDAU20’yi kurdu. Plak şirketinin sonundaki 20, Doğu ve Batı Almanya birleşmeden önce Spandau’ya ait olan posta kodundan geliyor.

Başarılı ikilinin 2022 Türkiye turundaki ilk durağı Kite’ta Anıl Bütün, 42 Venue’de Uğur Project ile Mehmet Özbek, Kalt’ta ise Tog, sahne alacak diğer DJ’ler olacak. Ayrıca SPANDAU20 bünyesindeki tanınan figürlerden DJ/prodüktör Elli Acula, her üç etkinlikte de kabin başında olacak.

Etkinlik biletlerine aşağıdaki bağlantıları takip ederek ulaşabilirsiniz.

FJAAK | KITE ANKARA - 11 ŞUBAT 2022 FJAAK | 42 VENUE, İSTANBUL - 12 ŞUBAT 2022 FJAAK | KALT İZMİR - 12 ŞUBAT 2022

‘Dünyanın Ritmi: Berlin’ çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...