Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
ETKİNLİK

Agents Of Time yeni etkinlik serileri 'Cymatiks'i Brüksel'de başlatıyor

28 Eylül'deki lansman gecesinde Floating Points, Danny Daze, Red Axes ve Apparat dahil dikkat çekici isimler var

  • ONUR ATEŞ
  • 23 Eylül 2019
Agents Of Time yeni etkinlik serileri 'Cymatiks'i Brüksel'de başlatıyor

Kendine özgü kimliğiyle son zamanların en yenilikçi projelerinden biri haline gelen İtalyan üçlü Agents Of Time, müzik tınılarını görsel öğelerle bütünleştiren ve çoklu-duyusal bir deneyim sunmayı vaat eden yeni etkinlik konseptleri Cymatiks'in lansmanını 28 Eylül'de Brüksel'de yapacak.

Anna Nova, Apparat, Fideles, Floating Points, Michael Mayer, Red Axes, Amato (THE HACKER) & Adriani, Danny Daze, Etapp Kyle, Golden Virgo ve Tijana T gibi dünya çapındaki sanatçılardan oluşan etkinlik programı, tasarım şirketleri Hiveh ve Sagrado Corp katkılarıyla hazırlanan sahne prodüksiyonlarıyla eğlenceyi bir üst seviyeye taşıyacak. İnteraktif video enstalasyonları, üç boyutlu alan tasarımları, FX ışık heykelleri ve titreşimsel tasarım objeleri gibi çeşitli görsel-işitsel öğelerle hibrit bir prodüksiyon sunacak olan Cymatiks, sesin adeta "konuşmasına", görsel bir somutlaşmaya bürünmesine olanak tanımayı amaçlıyor.

Serinin 12 saat sürecek ilk etkinliği, 28 Eylül Cumartesi günü Brüksel Hangar'da gerçekleşecek. Sahne listesi henüz belli olmayan diğer iki etkinlik ise 4 Ocak 2020'de Vietnam'ın Phu Quoc Adası'nda, sonrasında da 20 Nisan 2020'de Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta düzenlenecek.

Brüksel Hangar'daki 'Agents Of Time present… Cymatiks' etkinliğinin biletlerine bu bağlantı aracılığıyla ulaşabilirsiniz.

Spotify '#Arşiv' çalma listemizi takip edin.

Haber yazarı Onur Ateş'i takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...