Ara Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Anastasia Kristensen’den yeni kısaçalar: ‘Volshebno’

Sanatçının yeni çalışması Houndstooth etiketiyle çıktı

  • MIXMAG TURKEY | FOTOĞRAF: SEBASTIAN VISTISEN TOFT
  • 12 Eylül 2021
Anastasia Kristensen’den yeni kısaçalar: ‘Volshebno’

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Çalışmalarını Kopenhag’da sürdüren DJ/prodüktör Anastasia Kristensen yeni bir kısaçalar albüm yayımladı.

“Volshebno” adlı kısaçalar, çalışmaya ismini veren parçanın yanı sıra “Voice Within” adlı bir başka yapım ve “Volshebno”nun düşük tempoda hazırlanmış alternatif düzenlemesini içeriyor. Londra merkezli kulüp fabric bünyesindeki plak şirketi Houndstooth’tan çıkan çalışma, Kristensen’in bu plak şirketinden yayımlanan ikinci projesi. Sanatçı 2019’daki “M A X I M A” kısaçalarında da Houndstooth ile birlikte çalışmıştı.

Rusya doğumlu sanatçı, yeni çalışmasıyla ilgili yaptığı açıklamada kısaçalara verdiği ismin Rusçada “Büyülü” anlamına geldiğini söyleyerek, “Bu çalışma, o ilk hislerimizle ilgili… Yepyeni bir parlak fikrimiz olduğunda veya birisine aşık olduğumuzu fark ettiğimiz o anlarda bizi çevreleyen his dünyasına adanmış bir yapım” dedi. “Volshebno”, dijital platformların yanı sıra 300 adet sınırlı sayıda plak formatta da piyasaya sürüldü.

Sanatçı ayrıca “Volshebno” parçası için kreatif direktörlüğünü kendisi üstlendiği bir video da paylaştı. Videoyu ve kısaçaları aşağıda inceleyebilirsiniz.

‘Dünyanın Ritmi: Londra’ çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...