Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Ape Rave Club Tomorrowland ana sahnede çalan ilk NFT sanatçısı olacak

NFT topluluğu Bored Ape Yacht Club’dan tanıdığımız Ape Rave Club, Tomorrowland’in ikinci hafta programı 22-24 Temmuz’da sahne alacak

  • MIXMAG TURKEY
  • 31 Mart 2022
Ape Rave Club Tomorrowland ana sahnede çalan ilk NFT sanatçısı olacak

Telegram kanalımıza abone olarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Justin Bieber, Eminem, The Bassjackers ve NBA kariyerinden sonra DJ kimliğiyle sahnelere çıkan Shaquille O’Neal gibi ünlü isimlerin sahibi olduğu NFT platformu Bored Ape Yacht Club’ın dikkat çeken NFT karakteri Ape Rave Club, Tomorrowland’de performans sergileyecek ilk NFT sanatçısı olacak.

Festivalin ikinci hafta programı 22-24 Temmuz tarihleri arasında performans sergileyeceği duyurulan Ape Rave Club, aralarında Alesso, Marshmello, Amyelle, Eli & Fur, Alan Walker, Armin van Buuren, Grum ve Steve Aoki gibi sanatçıların da yer aldığı Tomorrowland 2022 programında boy gösterecek. Fiziksel ve dijital dünyayı sıra dışı biçimde bütünleştirecek performansıyla türünün ilk örneği olacak şov, Tomorrowland’in yeni sosyal ve teknolojik dünyalara açık olan pozisyonlanışının göstergelerinden biri.

Blok zinciri üzerinde yaratılarak müzik endüstrisindeki ilk merkeziyetsiz yaratıcı figürlerden biri olan Ape Rave Club, bildiğimiz müzik dinleme platformlarının yanı sıra NFT platformlarında da orijinal müzik yapımları çıkarmayı hedefliyor. Söz konusu merkeziyetsiz olma özelliği, Ape Rave Club’ın müziğindeki sanatsal yönelimi konusunda kitlesinin yönlendirme yapabilecek olmasında ve Ape Rave Club’ın yatırım aracı olarak sahipliğinde yine kendi kitlesinin pay sahibi olmasında kendini gösterecek.

Bu yıl 15-17, 22-24 ve 29-31 Temmuz tarihleri arasında olmak üzere toplam üç hafta sonuna yayılan bir programa ev sahipliği yapacak olan Tomorrowland 2022’ye pek çok ülkeden 600 bin ziyaretçinin gelmesi, festivalin canlı yayınlanacak dijital versiyonuna ise milyonlarca izleyicinin katılım göstermesi bekleniyor.

Ape Rave Club ve Tomorrowland 2022 programıyla ilgili ayrıntılı bilgi edinmek için aşağıdaki bağlantıları takip edebilirsiniz.

Ape Rave Club
Tomorrowland 2022

Komutan Logar'ın hologram dans makinesi için birebir parçalardan oluşan çalma listemizi dinleyin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...