Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Yeni Batman filminde Peggy Gou, Kevin Saunderson ve Patrick Topping’den parçalar kullanıldı

Filmin bazı sahneleri Londra’nın ünlü gece kulübü Printworks’te çekildi

  • MIXMAG TURKEY
  • 7 Mart 2022
Yeni Batman filminde Peggy Gou, Kevin Saunderson ve Patrick Topping’den parçalar kullanıldı

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Geçen hafta vizyona giren yeni Batman filmindeki sahnelerde kullanılan müzikler arasında techno müziğin tanıdık yüzlerine ait eserler var.

14 müzik çalışmasından kesitler içeren filmde, Peggy Gou’dan iki parça (“Troop” ve “Darkroom”), Kevin Saunderson’un Patrick Topping ile ortak yapım projesi “Frisk”, Baauer’in “Hot 44” çalışması ve İsveçli EDM yıldızı Alesso’nun “Dark” parçası dikkat çekiyor. Söz konusu 14 parça arasında Nirvana, Dean Martin ve Ludwig van Beethoven’ın eserleri de var.

Buna ek olarak filmin 29 parçalık orijinal soundtrack albümü, sanatçı Michael Giacchino’nun imzasını taşıyor. Yönetmenliğini Matt Reeves’in üstlendiği ve Batman karakterini oyuncu Robert Pattinson’ın canlandırdığı filmin bazı sahneleri, Londra’nın ünlü gece kulübü Printworks’te çekildi ve orada geçen sahnelerin fon müziği için Kevin Saunderson ile Patrick Topping’in “Frisk” parçası tercih edildi.

The Batman filminin resmi soundtrack albümüne buradan ulaşabilir, filmde soundtrack albümündeki yapımlar haricinde kullanılan techno parçalar dahil diğer müziklerin listesini aşağıda görebilirsiniz.

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...