Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Apparat’ın 'LP5' albümüne özel remiksler Kasım sonu çıkıyor

Sanatçının ilkbaharda dinleyicileriyle buluşturduğu 'LP5' albümündeki dört eser Solomun, Radio Slave, Substance ve Stimming tarafından remikslendi

  • MIX FESTIVAL İŞ BİRLİĞİYLE | FOTOĞRAF: PHIL SHARP
  • 10 Kasım 2019
Apparat’ın 'LP5' albümüne özel remiksler Kasım sonu çıkıyor

15-16 Kasım’da Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde dördüncüsü düzenlenecek MIX Festival’ın ilk gününde sahne alacak Apparat (Sascha Ring), bu yıl Mart ayında dinleyicileriyle buluşturduğu ‘LP5’ albümündeki dört parçanın remikslerinden oluşan yeni bir çalışma piyasaya sürme hazırlığında.

Müzikal ufkundaki genişliği eklektik tarzına başarıyla yansıtan Alman sanatçı, Londra ve New York merkezli plak şirketi Mute Records etiketiyle yayımladığı on parçadan oluşan son albümü ‘LP5’te yer alan CARONTE, HEROIST, OUTLIER ve BRANDENBURG adlı dört parçanın remikslerini dört farklı prodüktöre emanet etti.

CARONTE parçası Radio Slave, HEROIST parçası DJ Pete olarak da bilinen Substance tarafından remikslenirken, BRANDENBURG’un yeniden yorumu Stimming’in stüdyosundan çıktı. Solomun ise ‘LP5’ albümündeki OUTLIER adlı eser üzerinde çalışmayı tercih etti.

29 Kasım’da Mute Records’tan çıkacak ‘LP5_RMXS’ adlı çalışmada HEROIST’in Substance tarafından yapılan remiksi Eylül sonunda paylaşılarak müzikseverlerin beğenisine sunulmuştu.

Dijital ve 33’lük plak formatlarında piyasaya sürülecek çalışmaya buradan ön sipariş verebilir, Apparat’ı 15 Kasım akşamı Zorlu PSM’de düzenlenecek MIX Festival’da dinleme fırsatı yakalamak için bu sayfayı ziyaret edebilirsiniz.

MIX FESTIVAL 2019 | ZORLU PSM, 15-16 KASIM 2019

MIX Festival 2019'a özel hazırladığımız çalma listemizi Spotify’da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...