Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Apple Music’te karaoke modu dönemi: Apple Music Sing

Apple Music, yeni özelliğini tanıttı

  • MIXMAG TURKEY
  • 8 Aralık 2022
Apple Music’te karaoke modu dönemi: Apple Music Sing

Telegram kanalımıza abone olarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Apple Music kullanıcıları bundan böyle severek dinledikleri parçaların sözlerini uygulama üzerinde gerçek zamanlı olarak görerek karaoke yapabilecek.

Platformun Sing adlı yeni tanıtılan özelliğinde gerçek zamanlı şarkı sözü akışının yanı sıra ana vokal ses seviyesi kontrolü, geri vokal ayar kontrolü ve çoklu kullanıcılarla düet imkanı da düşünülmüş.

iPhone, iPad ve yeni Apple TV 4K donanımlarında ay sonuna kadar tüm dünyadaki abonelerin kullanımına açılacağı duyurulan özellik için Apple Music, kullanıcıları bu özelliği kullanmaya teşvik edici popüler parçalar içeren 50'den fazla çalma listesi de paylaşacak.

Yeni özellik hakkında basın bildirisi aracılığıyla değerlendirmelerde bulunan Apple Music and Beats direktörlerinden Oliver Schusser, “Apple Music’teki bu şarkı sözleri deneyimi, platformumuzdaki en popüler özelliklerden biri olacak gibi görünüyor. Tüm dünyadaki kullanıcılarımızın en sevdikleri şarkıları severek takip ettiklerini ve dinlediklerini zaten biliyoruz, bu yüzden bu teknolojiyi daha da geliştirip müzik etrafında daha fazla etkileşim yaratmayı hedefledik. Gerçekten çok eğlenceli, kullanıcılarımız bunu çok sevecek.” dedi.

Özelliği deneyen bir kullanıcının paylaştığı videoyu aşağıda izleyebilir, Apple Music internet sitesindeki bilgi notunu buradan görebilirsiniz.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...