Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Apple Music'ten Onur Ayı'na özel yeni proje

Queer sanatçılardan miksler ve daha fazlası haziran ayı boyunca Apple Music'te

  • MELİS ÖZEK | CLOZEE'TE AİT FOTOĞRAF: Alden Bonecutter
  • 15 Haziran 2022
Apple Music'ten Onur Ayı'na özel yeni proje

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Apple Music, Onur Ayı'na özel yeni projesini duyurdu. Proje, dünyanın dört bir yanından seçilen LGBTQ+ sanatçılarından miksler içeriyor. Listede yer alan başarılı sanatçılardan bazıları; CloZee DJ Minx, Adam R, Jodie Harsh, DJ Oshkosh ve BAMBII.

Haziran ayı boyunca pazar günleri yayınlanacak haftalık mikslere; sanatçı röportajları, mikslere özel yorumlar, radyo programları, özel etkinlikler ve 24 saat devam eden Apple Music TV yayını dahil.

Fransız glitch-hop yapımcısı CloZee, "Bu müzikal yolculukta müzikseverlerin; ilham almış, motive olmuş, güvende ve seviliyor hissetmelerini istedim" diyor.

Projeye de dahil olan GRIZ ile ortak çalışması "Color Of Your Soul" için yapımcı, "Projeye dahil olmasından en heyecan duyduğum parça. Bu parçanın her canlı performansı, gökkuşağını anımsatan lazer ve görsel performansların altında muazzam bir Onur anı yaşatıyor kalabalıklara. Her daim keyifli" ifadelerini ekliyor.

Detroit müdavimi olup Detroit sahnelerini koruma altına alan Women on Wax'in yaratıcı ismi DJ Minx de house sanatçılarını buluşturan neşeli bir miks düzenledi. Polonya'lı ikili Catz 'N Dogz'un 2019 tarihli parçalarından birini de dahil eden sanatçı, "Birçoğumuz için bu parça bir film müziği adeta . Prodüksiyon yerinde olmayabilir, vokallerse parçayı zirveye taşıyor" açıklamalarında bulundu.

Hattie Collins ile Proud Radio ise konuklara özel röportajlar içerecek ve öne çıkan parçaların perde arkalarına götürecek müzikseverleri. Konuk isimlerden bazıları; Prenses Nokia, Fletcher ve AURORA.

Yeraltı kültürü ve gece kulüpleri yıllardır queer topluluklara güvenli bir alan sunuyor. Our Spaces; günümüz endüstrisini şekillendiren müzikleri, LGBTQ + topluluğuna özel tarihi alanlarla buluşturacak. Müzikseverler; New York, Stonewall, house müziğin hayat bulduğu Chicago Warehouse, Berlin'in en eski queer kulübü SchwuZ, Londra'nın Soho bölgesi ve Sidney Oxford Street gibi önemli yerlerin hikayelerine tanıklık edecek.

Apple Music'in Pride özel sayfasındaki tüm içerikleri buradan görebilir, çeşitli sanatçılardan yepyeni mikslere bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...