Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

ARTBAT, David Guetta ve Idris Elba ‘It’s Ours’ için bir arada

‘It’s Ours’, UPPERGROUND etiketiyle tüm dijital platformlarda

  • MIXMAG TURKEY
  • 25 Ekim 2022
ARTBAT, David Guetta ve Idris Elba ‘It’s Ours’ için bir arada

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

ARTBAT'ın kurucusu olduğu müzik şirketi UPPERGROUND, altıncı kataloğuna ulaşırken, Ukraynalı ikili dans müziğinin en büyük isimlerinden biri olan, iki kez Grammy Ödülü kazanan sanatçı David Guetta ve popüler DJ, yapımcı ve aktör Idris Elba ile işbirliğini bizlerle buluşturuyor.

Otoriter ve coşkulu parça olan ‘It's Ours’, ilk kez bir mega pop yıldızı, bir aktör ve üç farklı tarzdan yer altı sanatçıların iş birliği olarak kayıtlara geçti ve ortaya hipnotik melodik bir techno eseri çıktı.

ARTBAT, bu yaz Tomorrowland, Coachella, Exit Festival ve daha pek çok festival sahnelerinde yer alarak, melodik house & techno'nun duygusal markasını bu yaz dünya çapında sergiledi. ARTBAT için bu yazın öne çıkan bir diğer özelliği de, temmuz ayında Fransız DJ’in Hi Ibiza'da çok popüler olan 'Future Rave' gecesinde David Guetta ile b2b şov gerçekleştirmeleri oldu.

Elba'nın eşsiz ve ikonik sesi bir yandan özgürlük ve enerji dolu mesajlar iletirken, etki yaratan ses manzaraları ve unutulmaz bir synth riff'i dans pistinde dinleyenleri bütünleştirici bir duruş sergiliyor.

Çalışmayı resmi müzik videosu eşliğinde aşağıda dinleyebilirsiniz.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...