Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

ARTBAT kendi plak şirketini kurdu: UPPERGROUND

UPPERGROUND, açılışını ARTBAT'ın yeni teklisi ‘Flame’ ile yapıyor

  • MIXMAG TURKEY
  • 17 Ağustos 2021
ARTBAT kendi plak şirketini kurdu: UPPERGROUND

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

ARTBAT uzunca süredir kendilerinden beklenen hamleyi yaparak kendi plak şirketini hayata geçirdi.

Ukraynalı ikilinin UPPERGROUND adını verdiği plak şirketi, sanatçıların deyimiyle "dinleyicileri harekete geçirip dans ettiren, yoğun duygu hissiyatıyla dolup taşıran" müziklerle buluşturacak. UPPERGROUND'un ilk kataloğu, ARTBAT'ın 27 Ağustos'ta çıkacak "Flame" adlı teklisi olacak.

2015 yılından bu yana grafiğini istikrarlı ve hızlı şekilde yukarıya taşımayı bilen bir serüvenin vücut bulmuş hali olarak karşımızda duran ARTBAT'ın hayata geçirdiği plak şirketi, elektronik müziğe yaklaşımında isminin de yansıttığı üzere "yeraltı" ve "piyasa" gibi sınıflandırmalardan uzak duracak gibi görünüyor.

UPPERGROUND ile ilgili açıklamalarda bulunan ikili, "Pandemi sırasında stüdyoda yeni fikirler üretmek için uzun bir süre kafa kafaya vererek yeni bir şeyler üretmek için farklı bir odaklanma periyodu içine girdik. Şu an plak şirketimizde çıkaracağımız elimizde yeterli miktarda müzik çalışması biriktiğinin farkına vardık. Yepyeni bir şey ortaya çıkarmayı hedefledik; hayat, renk, spiritüalite ve duygu dolu... Bunu herkesle buluşturmak için en doğru zamanda olduğumuzu düşünüyoruz" dedi.

ARTBAT kendi plak şirketlerinden ilk teklisinin çıktığı gün İstanbul Kafes'te performans sergileyecek. Etkinlik biletleri için bu sayfayı ziyaret edebilir, ikilinin "Flame" isimli teklisinin tanıtım videosunu aşağıda izleyebilirsiniz.

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...