Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Artıfaz’ın Club Nights serisi 23 Aralık’ta Zorlu PSM’de başlıyor

Phallen ev sahipliğindeki gecede Extrawelt canlı şovuyla, Cem Salman DJ setiyle sahnede olacak

  • MIXMAG TURKEY
  • 7 Aralık 2023
Artıfaz’ın Club Nights serisi 23 Aralık’ta Zorlu PSM’de başlıyor

Telegram kanalımıza abone olarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

2015 yılında sanatı hayal edilebilecek her türlü ortamda keşfetme arzusuyla, kendileri olmanın hazzını yaşayan bir grup vizyoner tarafından kurulan Artıfaz oluşumu, 23 Aralık Cumartesi günü Club Nights serisinin ilk etkinliğini gerçekleştiriyor.

Zorlu PSM %100 Studio’da katılımcılarını ağırlayacak etkinlikte, her performansında tarzlarını ölçülü bir spontanelikle manipüle eden, canlı şovlarında müziğin en derin noktasını büyük bir özenle sunan Alman ikili Extrawelt sahnede olacak. Cem Salman DJ setiyle performans sergileyen bir diğer isim olurken, katılımcılar gecenin ev sahipliğini yapan Phallen’i de dinleme fırsatı elde edecek.

Karanlık ve yoğun bass seslerinin hakim olduğu, hipnotik ve melodik öğelerle zenginleşen, profesyonel kariyerlerinde 30. yılına yaklaşan Extrawelt’in müziğinin bu yılki son dönem örneği Turbo Recordings etiketiyle çıkan yepyeni solo teklileri ‘Neongrau’ oldu.

Artıfaz, bu yaz ayrıca İstanbul’da yine Phallen ev sahipliğinde gerçekleşen ve Stimming ile Murat Uncuoğlu’nun sahne aldığı Open Air serisini hayata geçirmişti.

23 Aralık’taki etkinliğin bilet seçenekleri ve program akışı dahil tüm detaylara buradan ulaşabilirsiniz.

ARTIFAZ CLUB NIGHTS 001 | EXTRAWELT (LIVE), CEM SALMAN, PHALLEN | ZORLU PSM %100 STUDIO - 23 ARALIK 2023
Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...