Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

I Hate Models 16 Aralık'ta Volkswagen Arena'da

Jeton Records sunumuyla düzenlenecek etkinlikte ayrıca Ferhat Albayrak ve Mertens sahne alacak

  • MIXMAG TURKEY
  • 7 Aralık 2023
I Hate Models 16 Aralık'ta Volkswagen Arena'da

Telegram kanalımıza abone olarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

I Hate Models, 16 Aralık Cumartesi günü Jeton gecelerinin yepyeni buluşması için İstanbul’da sahne alacak.

Çeşitli formüllerin egemenlik kurmaya çalıştığı dans müziği çevresinde inandığı gerçekleri taviz vermeden haykıran aykırı seslerden biri olan ve bunun varlığına olan ihtiyacı en belirgin şekilde vurgulayan figürlerden biri olarak tanınan sanatçı, kalıplaşmış beklentilere ve geleneklere karşı umursamaz tavrıyla müziğine dinamik ve tutkulu bir yön çizmeyi başarıyor.

ARTS, VOITAX, Khemia, Rave Or Die ve Perc Trax gibi çeşitli plak şirketleriyle çalışma fırsatı elde eden ve 2021 yılında kendi plak şirketi Disco Inferno’yu hayata geçiren sanatçı, 2019 yılında çıkardığı “L'Âge Des Métamorphoses” isimli ilk albümünü Perc Trax plak şirketinden çıkarmıştı. Diskografisinde başta “Daydream” olmak üzere “Cyanure Dance”, “Intergalactic Emotional Breakdown”, “Sorrows of the Moon” ve “Eternal Loneliness” olmak üzere pek çok etkileyici solo çalışma yer alan başarılı isim, bu yıl Vitalic ile “Sexy Beast”, Blind Delon ile “Flashback” isimli ortak yapım projeleri ile sevenlerinden alkış toplamayı sürdürdü.

Nisan 2019, Ekim 2021 ve Aralık 2022'de yine Jeton Records organizasyonuyla İstanbul'daki dinleyicileri ile bir araya gelen sanatçı, bir yıllık aranın ardından bir kez daha İstanbul’da dinleyicileriyle buluşacak. 16 Aralık Cumartesi günkü buluşmada Volkswagen Arena sahnesinde katılımcılar ayrıca Ferhat Albayrak ve Mertens'i de dinleme şansına sahip olacak.

Etkinlik biletlerine bu sayfayı ziyaret ederek ulaşabilir, I Hate Models’ın öne çıkan müzik çalışmalarını aşağıda dinleyebilirsiniz.

JETON RECORDS PRESENTS: I HATE MODELS, FERHAT ALBAYRAK, MERTENS | VOLKSWAGEN ARENA, İSTANBUL - 16 ARALIK 2023
Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...