Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Atlaxsys yeni tekli çıkardı: ‘In Control’

Sanatçının yeni teklisi Pysch etiketiyle dijital platformlardaki yerini aldı

  • MIXMAG TURKEY
  • 14 Eylül 2021
Atlaxsys yeni tekli çıkardı: ‘In Control’

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

2016 yılında Andrey Kudinov’un projesi olarak hayata geçen, Rusya yeraltı sahnesinin sivrilen isimlerinden Atlaxsys yeni bir tekli çıkardı.

Electronica, techno ve deneysel tarzlar üçgeninde kendine özgü bir yol haritası ile müzikal yaşamına devam eden sanatçının “In Control” adlı teklisi, kurucusu olduğu plak şirketi Pysch etiketiyle çıktı.

Önceki çalışmalarına DJ Rush, Marc Houle, Cristian Varela, Reset Robot, Alex Bau ve Nick Muir gibi isimlerin remiks yaptığı sanatçı ayrıca Moby ile de sıkı iş birliği içinde çeşitli remiks projeleri üretti. Atlaxsys, Moby’nin “Are You Lost In The World Like Me?”, “This Wild Darkness” ve “Go” dahil toplam dokuz parçasını remiksledi. Sanatçının 2016 yılında çıkardığı “Trix” kısaçalarında yer alan parçası “Black Hole”, Charlotte de Witte dahil birçok DJ tarafından çeşitli performanslarda kendine yer buldu.

Diskografisinde “Black Hole” dışında “A1”, “B1”, “C1”, “1994”, “Tremor” ve “Consciousness” gibi birçok başarılı yapım bulunan Atlaxsys, analog ve modüler ses araçlarıyla elektronik müziğin modern dehlizlerinde etkili işler üretmeye devam ediyor.

Sanatçının yeni teklisini aşağıda dinleyebilirsiniz.

#Yeraltı çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...