Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Wolfson BBC Radio 1’ın Wind Down programında miks yayınladı

Sonance Festival 2021'in sahne programında yer alan sanatçı, BBC Radio 1’da Somatic Records için ayrılan program akışında bir saatlik setiyle yer aldı

  • MIXMAG TURKEY
  • 14 Eylül 2021
Wolfson BBC Radio 1’ın Wind Down programında miks yayınladı

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

DJ/prodüktör Wolfson (Gökhan Bozkurt), geçtiğimiz günlerde BBC Radio 1’ın klasik programlarından Wind Down’da bir saatlik miksiyle yer aldı.

Programın Somatic Records için ayrılan bölümünde kontrolü ele alan sanatçı, aralarında Jos & Eli’nin “Mistakes”, Sartorian ve Tullio Zarpao’nun “New Days”, Gam3 ve Ras Algethi’nin “Someday” parçasının da olduğu yapımlardan oluşan bir saatlik müzik ziyafeti sundu. Wolfson ayrıca Can Durmuş’un “Red Threads” parçası için yaptığı yeni remikse de setinde yer verdi. Remiksin ilerleyen haftalarda dijital platformlarda müzikseverlerin beğenisine sunulması bekleniyor.

Radyo kanalının Wind Down program akışı bugüne kadar Kompakt, Anjunadeep, Ostgut Ton, Café del Mar, All Day I Dream, Ninja Tune, Armada Music ve Afterlife gibi pek çok plak şirketinin konuk DJ'lerinin setlerine yer verdi.

Stüdyo çalışmalarında da üretken bir yıl geçiren sanatçı son olarak Mark Tarmonea’nın “Hunting” parçasına yaptığı remiksi çıkarmıştı.

Wolfson’un BBC Radio 1’da yayınlanan setini bu sayfayı ziyaret ederek dinleyebilir, parça listesini aşağıda görebilirsiniz.

WOLFSON'UN DA SAHNE ALACAĞI SONANCE FESTIVAL 2021'LE İLGİLİ TÜM DETAYLAR VE BİLETLER İÇİN TIKLAYIN!

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...