Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Az sayıda plak basım ihtiyacına ekspres hizmet çözümü

Tayvan’daki plak basım tesisi Mobineko, 25-100 aralığındaki sınırlı talepleri 4 ila 8 hafta içinde karşılayacağını belirtiyor

  • MIXMAG TURKEY
  • 9 Ocak 2022
Az sayıda plak basım ihtiyacına ekspres hizmet çözümü

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Tayvan’da faaliyet gösteren plak basım tesisi Mobineko, az sayıdaki plak üretim ihtiyacına yönelik ekspres hizmet başlatıyor.

Özellikle küçük plak şirketleri, indie sanatçılar ve özel projeler için önemli bir ihtiyaca cevap vermesi beklenen ekspres hizmet için Mobineko, geçtiğimiz birkaç yılı bu iş için özel tasarlanan üretim cihazını oluşturmak için harcadı.

Firmadan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Ekspres servisimizde 100’e kadar sayıdaki plak siparişlerinizde, Mobineko’dan beklediğiniz materyal ve kaliteyi aynı şekilde vaat ediyoruz. Sipariş vermek son derece kolay ve süreci basite indirgeyip hızlandırmak için paketlemelerimiz eskisinden daha küçük çapta.”

Hizmet ilk etapta daha önce Mobineko ile birlikte çalışanlara açık ancak yakın gelecekte servis kapsamı daha da genişleyecek. Bu nedenle buna benzer ihtiyaçlarınız için Mobineko’yu iletişim listenizde tutmanızda fayda var.

Mevcut Mobineko müşterisiyseniz hemen siparişinizi iletmek için burayı tıklayın. Daha fazla bilgi edinmek için [email protected] adresine e-posta gönderebilirsiniz.

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...