Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
ETKİNLİK

Azar’dan İstanbul ve Eskişehir’de çifte yeni yıl etkinliği

DJ performansları ayrıca Azar'ın yeni canlı yayın uygulaması ile anlık olarak yayınlanacak

  • MIXMAG TURKEY | FOTOĞRAF: KLEIN ENTERTAINMENT
  • 23 Aralık 2021
Azar’dan İstanbul ve Eskişehir’de çifte yeni yıl etkinliği

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Dünya'nın en büyük anlık görüntülü sohbet uygulaması Azar, 2021 yılında Türkiye'de başlattığı gece kulübü etkinliklerine devam ediyor. İstanbul'da Kastel ve Fırın'daki Cadılar Bayramı konseptli etkinliklerden sonra şimdi de yeni yıla kullanıcıları ve misafirleriyle beraber eğlenerek girmeyi planlayan Azar rotasını bu kez İstanbul’un önde gelen kulübü Klein Harbiye ve Eskişehir’in genç kulübü 2020’ye çeviriyor.

Azar sunumuyla gerçekleşecek yeni yıl partisinin ilk etkinliği; Altın çağ, görkemli 20'ler konseptiyle 24 Aralık Cuma günü Klein Harbiye'de gerçekleşecek. Cüneyt Öztürk, Murat Tokuz, Serhat Demiral ve Barış Öz'ün sahne alacağı geceye ayrıca yetenekli makyaj sanatçısı Rıfat Yüzüak misafirleriyle beraber katılım gösterecek. Bu etkinlikten hemen bir gün sonra, 25 Aralık Cumartesi günü Eskişehir'in bu yıl açılan genç kulübü 2020'de Fred Lenix, Çağatay Kahraman ve Mervezelo yeni yılın son buluşmasının kabin başındaki aktörleri olacak.

Her iki etkinlikteki DJ performansları, Azar uygulamasının yeni canlı yayın uygulaması ile anlık olarak yayınlanacak ve böylece etkinliğe katılamayanların eş zamanlı olarak takip etmesi sağlanacak.

Etkinliklerle ilgili ayrıntılı bilgi için aşağıdaki bağlantıları takibe alın.

Azar Türkiye
Klein Harbiye
Club 2020

#Turkuaz çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...