Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Bahadırhan Koçer beş parçalık kısaçalar albüm çıkardı

‘Abstractions Vol. 1’ isimli kısaçalar müzikseverlerin beğenisine sunuldu

  • MIXMAG TURKEY
  • 25 Haziran 2021
Bahadırhan Koçer beş parçalık kısaçalar albüm çıkardı

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Bahadırhan Koçer, beş yeni parçadan oluşan “Abstractions Vol. 1” adlı kısaçalarını dinleyicilerle buluşturdu.

Geçtiğimiz yıl “Dunkne” ve “Zoofau” gibi çalışmalarla dikkat çeken, 2021 yılına ise Future Forward Music’in 40 parçalık derleme albümünde yer alan “Wechwieb” isimli parçasıyla başlangıç yapan Koçer, yaklaşık altı aylık bir çalışmanın ürünü olan “Abstractions Vol. 1” isimli yeni bir kısaçalar yayımladı.

Sanatçının yeni çalışması, “User Guide For Limbo Mood”, “Stunning Clarity and Otherness of Objects”, “Covetously Able To Achieve A Cathartic Charge”, “A Turk Sunbathing In Navagio” ve “What Are You Doing After The Orgy” adını verdiği beş parça içeriyor.

Yeni projesindeki ilhamını birkaç adet bambuyu parmaklarının arasına sıkıştırıp, elleriyle ve ayaklarıyla özel taşlara vurarak farklı ölçülerde akışkan şekilde müzik yaratan bir kabile çalgıcısından alan sanatçı, “Abstractions Vol. 1” kısaçalarının arka planını “müziğin sistemi yoktur, insanların sistemi vardır” şeklinde dile getirdiği bakış açısı ve inzivaya çekilme durumunun müzik yapım sürecine getirdiği olumlu yansımaları önemsediği “sosyal izolasyon” kavramı gibi iki temel üzerine dayandırıyor.

Bahadırhan Koçer’in hem teorik hem de pratik anlamda üzerinde özveriyle çalıştığı yeni ses tasarımı albümünü aşağıda dinleyebilirsiniz.

#Turkuaz çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...