Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
ETKİNLİK

Bart Skils 5 Şubat’ta üç yıl aradan sonra İstanbul’a geliyor

RX İstanbul’da gerçekleşecek etkinlikte ayrıca Procombo ve Büber sahne alacak

  • MIXMAG TURKEY
  • 3 Şubat 2022
Bart Skils 5 Şubat’ta üç yıl aradan sonra İstanbul’a geliyor

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Hollanda’nın küresel techno sahnesine kazandırdığı en yaratıcı figürlerden biri olan Bart Skils, 5 Şubat Cumartesi günü RX İstanbul’da çalacak.

Üç yıl aradan sonra Türkiye’deki dinleyicileriyle tekrar bir araya gelmeye hazırlanan sanatçı, son olarak Ekim 2019’da yine RX İstanbul’da sahne almıştı. Özellikle Drumcode ve Truesoul plak şirketlerinden çıkardığı “Dub Killer”, “Golden Temple”, “East of the Sun” ve “My Rules” gibi solo çalışmalarıyla ismini hafızalara kazıyan sanatçının şimdiye kadarki belki de en popüler çalışması Drumcode Records kurucusu Adam Beyer ile ortak yapım projesi “Your Mind” olmuştu. Prodüksiyonlarındaki üst düzey kalite sayesinde Moby, Joris Voorn, Nicole Moudaber, Kaiserdisco, Johannes Heil ve Kollektiv Turmstrasse gibi sanatçılarla çeşitli remiks projeleri için bir araya gelen Bart Skils, geçen yıl Amerikalı elektronik müzik yapımcısı Kevin Saunderson’un E-Dancer mahlası altında çıkardığı klasikleşmiş parçalar için hazırlanan remiks albümüne katkı sunarak tecrübeli sanatçının “Pump the Move” parçasına kendi yorumunu katmıştı.

Yeni yıldaki ilk resmi müzik çalışması kapsamında Weska ile iş birliğine giden Bart Skils, 11 Şubat’ta iki yapımdan oluşan “Shades Of Summer” kısaçalarını dinleyicileriyle buluşturacak.

5 Şubat Cumartesi günkü etkinlikte müzikseverler ayrıca Procombo ve Büber’i de dinleme fırsatı elde edecek.

Bart Skils’in “Shades Of Summer” ve “House Of Lords” adlı iki yeni parçasını buradan dinleyebilir, RX İstanbul’daki etkinliğin biletlerine aşağıdaki bağlantıyı takip ederek ulaşabilirsiniz.

BART SKILS, PROCOMBO, BÜBER | RX ISTANBUL - 5 ŞUBAT 2022

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...