Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
TEKNOLOJİ

Beatport, sample’lara özel yeni plak şirketi Beatport Sounds’u tanıttı

Anastasia Kristensen, Marshall Jefferson ve object blue özgün sample’lar yaratan sanatçılar arasında

  • MELİS ÖZEK
  • 21 Mayıs 2022
Beatport, sample’lara özel yeni plak şirketi Beatport Sounds’u tanıttı

Telegram kanalımıza abone olarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Beatport, sample’lara özel yeni plak şirketini duyurdu. Müzik prodüktörleri bu etiket üzerinden her ay sample çıkartacak. Beatport Sounds da işte bu özgün sample’ların etiketi olacak.

Dans müziğine gelince, kadrodaki bazı isimler Anastasia Kristensen, Steve Lawler ve Marshall Jefferson.

‘Artist Series’, sanatçılara özgün konseptlere sahip bir seri sample pack. Yaratıcısı UMEK olan Techno Fundamentals geleneksel 'hat', 'snare' ve 'kick' sesleri içerirken; Object Blue’nun Off Kilter Techno sample'ları sıra-dışı sesler içeriyor. Anastasia Kristensen’a ait Future Retro Techno serisi de vintage sesler sunuyor mesela.

Bahsi geçen sample’lara erişebilmek için Loop-cloud aboneliği gerekli. Loopmasters’a ait Loopcloud programı ve websitesi, Beatport Sounds paketlerine erişmenin tek yolu. Aboneler 20 yıllık sample’lara ulaşabiliyor ve dijital ses işleme istasyonlarıyla (DAW) senkronize ederek de kullanabiliyor.

Loopcloud bir dizi enstrüman eklentisi de içeriyor. Eklentiler yeni ve ilgi çekecek yollarla sesi modifiye etmenize olanak tanıyor. Detaylara buradan ulaşabilirsiniz.

Prodüktör ve sanatçılar tarafından tasarlanan sample’lara ek olarak Beatport da bir sample serisi tanıtacak. Bu seriler de en iyi performanslara ışık tutacak.

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...