Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Belçika hükümetinden Tomorrowland 2021’e yeşil ışık

Belçikalı yetkililer 13 Ağustos’tan itibaren festivallere izin veriyor

  • MIXMAG TURKEY
  • 12 Mayıs 2021
Belçika hükümetinden Tomorrowland 2021’e yeşil ışık

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Belçika’da federal ve bölgesel hükümet temsilcilerinin bir araya geldiği Danışma Komitesi, 13 Ağustos’tan itibaren ülke genelinde festivallere izin verme kararı aldı.

Belçika medya organlarının yanı sıra Tomorrowland tarafından da paylaşılan gelişme, müzikseverler arasında büyük heyecan yarattı. Tomorrowland ve Pukkelpop gibi büyük festivalleri de içine alan kararda kapasite sınırının olup olmayacağı gibi birçok detay açıklığa kavuşturulmayı bekliyor ancak yerel medyadan edinilen bilgiye göre en az bir doz koronavirüs aşısı olanlar ya da etkinlik önceki test sonucu negatif çıkanlar festivallere katılım gösterebilecek.

Belçika başbakanı Alexander De Croo geçtiğimiz günlerde yaz mevsiminin ikinci yarısında büyük müzik festivallerinin düzenlenmesinin mümkün olabileceğini açıklamıştı. Öte yandan, Belçika Sağlık Bakanı Frank Vandenbroucke, gelişmeyle ilgili yaptığı açıklamada, “Sanırım ciddi anlamda güzel bir yaz geçireceğiz. Büyük festivallerin güvenle yoluna devam etmesi için net ve dikkatli anlaşmalar yapması çağrısında bulunuyorum. Ancak hastaneler güvenli bir limana dönüştükten sonra büyük festivalleri düzenleyebilirsiniz. Aşı olduğunuzu veya testinizin negatif çıktığını göstermelisiniz. Bu noktada bir tür ‘koronavirus pasaportu’ hayati önem taşıyacak” şeklinde konuştu.

Tomorrowland'in ilk haftasının 27, 28, ve 29 Ağustos'ta, ikinci haftasının da 3, 4 ve 5 Eylül'de gerçekleşmesi bekleniyor.

Tomorrowland’in duyurusunu incelemek için bu sayfayı ziyaret edebilirsiniz.

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...