Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Benny Benassi 'Satisfaction' remiksi için David Guetta ile bir arada

Spinnin' etiketli remiks, hit parçanın 20.yıl kutlamalarına özel

  • MIXMAG TURKEY
  • 13 Ağustos 2022
Benny Benassi 'Satisfaction' remiksi için David Guetta ile bir arada

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Electro-house öncülerinden Benny Benassi 2002 çıkışlı hit parçası "Satisfaction"ın 20. yılını kutlamakta.

Çıkışından tam 20 sene sonra "Satisfaction", Fransız DJ David Guetta'nın remiksi ile öne çıkan parçalar arasında yerini aldı yeniden.

Guetta, "Remiksi bir ses tasarım alıştırması olarak düzenledim. Sound'larına tutulup setlerime ekledim. Kalabalığın sarsıcı tepkileri ardından mantıklı olan çıkartmaktı" dedi.

Çıkışı ardından hızla ünlenen klasik, electro-house türünün ilk örneklerinden olarak geçti tarihe. "Hypnotica" albümünün çıkış parçası "Satisfaction", sadece Fransa'da 382.000 adet sattı.

"20 senenin üzerinde bir tanışıklık bizimki David'le. Tam yirmi yıl önce Pacha'daki "Satisfaction" performansı ardınan İbiza'nın meşhur DJ'lerinden dönüşler aldığımı anımsıyorum" açıklamalarında bulundu Benassi.

Remiks enerji katmış esere. Synth'ler kancada bırakılmış. Parça başarısına üstelenen 90'lara ait öncü sound'lar modern zamana evrilmiş böylece.

Benassi, "Harika bir girişle başta Ibiza olmak üzere sınırların ötesinde DJ için mükemmel bir çalışma. Yapımı ilk çalışım, Mykanos. Kalabalık delirdi. Herkes bu eseri merak etti. Bu ortak çalışmaya karşı içten bir heves beslemekteyim" ifadelerini ekledi.

David Guetta'nın "Satisfaction" remiksini aşağıda dinleyebilirsiniz.

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...