Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Berghain sanat galerisi olarak yeniden açılıyor

Berghain, sanat galerisi olarak kapılarını ziyaretçilere açarak elde edilecek gelirle pandeminin mekan üzerindeki etkilerini hafifletmeye çalışacak

  • MIXMAG TURKEY
  • 20 Ağustos 2020
Berghain sanat galerisi olarak yeniden açılıyor

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Berghain, 9 Eylül’de kapılarını sanat galerisi olarak ziyaretçilere açacak.

Efsanevi gece kulübünün tamamı, Mart ayından bu yana ilk kez bu sayede ziyarete açılmış olacak. Kulübün Halle Am Berghain bölümü, 15 Temmuz - 2 Ağustos arası bir ses enstalasyonu gösterisi için sınırlı sayıda sanatseveri ağırlamıştı.

Ziyaretçiler, aralarında Wolfgang Tillmans, Sandra Mujinga, Tacita Dean, Christine Sun Kim, Shirin Sabahi ve Olafur Eliasson dahil toplam 85 Berlinli sanatçının çalışmalarının yer aldığı sergiyi görme fırsatı elde edecek. “Studio Berlin” adlı karma sergi, Berghain’ın 3.500 metrekarelik alanına yayılacak. Kulübün Panorama Bar, Säule ve Halle gibi büyük bölümlerinin tamamı sergi alanına dahil.

Koleksiyonerler Christian ve Karen Boros öncülüğünde başlatılan girişimden elde edilecek tüm gelirler Berghain’ın pandemi nedeniyle yaşadığı zor dönemin hafifletilmesi için kulübe aktarılacak.

Berlin’deki diğer kulüpler de gelir yaratmak için çeşitli yollar deniyor. Bunlardan bazıları sıkı dans yasağı kısıtlamaları ile bira ve pizza bahçeleri statüsünde faaliyet göstermeye başlamıştı.

Sergiyle ilgili detaylar için bu sayfayı ziyaret edin.

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...