Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

BLVD. 1976 disko klasiği ‘Turn The Beat Around’a house yorumuyla tazelik kattı

Çalışma, Purple Fly etiketiyle tüm dijital platformlarda yerini aldı

  • MIXMAG TURKEY
  • 7 Mart 2022
BLVD. 1976 disko klasiği ‘Turn The Beat Around’a house yorumuyla tazelik kattı

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Elektronik müziğin gizemli isimlerinden BLVD., 1976’da ilk olarak Vicki Sue Robinson tarafından çıkarılan ve 1994’te Gloria Estefan tarafından cover’lanan “Turn The Beat Around” şarkısını yeniden yorumladı.

Klasikleşmiş bir parti şarkısı olarak hafızalarda yer eden “Turn The Beat Around”, BLVD.’nin düzenlemesiyle modern bir elektronik perspektif kazanmış oldu ancak diskonun orijinal atmosferi ve plaktan dinliyormuşçasına duyumsanan hissiyattan ödün verilmeden.

Shaquille O’Neal, Laidback Luke ve Fatman Scoop gibi isimlerle ortak projeleri olan BLVD.’nin müzik çalışmaları şimdiye kadar David Guetta, Diplo, Tiësto, Steve Aoki, Dillon Francis ve Timmy Trumpet dahil birçok sanatçı tarafından destek gördü. Sanatçının 2020 yapımı popüler teklisi “Lights Out”, dijital platformlarda milyonlarca dinlenme sayısına ulaşma başarısı göstermişti.

Projeye ev sahipliği yapan ve kripto dünyası, elektronik müzik ve yaratıcı görsel sanatlardaki çalışmaları bütünleştiren projeleri öne çıkarmasıyla bilinen Purple Fly plak şirketi, müzik türünde keskin ayrımları gözetmeksizin dans müziği ve görsel sanatların kesişim noktalarına dokunan projelere odaklanmayı hedefliyor.

BLVD. imzalı “Turn The Beat Around”u aşağıda dinleyebilirsiniz.

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...