Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
MÜZİK

Krewella üçüncü stüdyo albümünü çıkardı: ‘The Body Never Lies’

Mixed Kids Records’dan çıkan çalışmada toplam 10 parça yer alıyor

  • MIXMAG TURKEY | FOTOĞRAF: OLIVIA VAN RYE
  • 7 Mart 2022
Krewella üçüncü stüdyo albümünü çıkardı: ‘The Body Never Lies’

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Jahan ve Yasmine Yousaf kardeşlerden oluşan Amerikalı elektronik müzik ikilisi Krewella, kariyerlerindeki üçüncü stüdyo albümünü çıkardı.

Toplam 10 yapım içeren “The Body Never Lies”, ikilinin 2013 yapımı ilk albümü “Get Wet”i ve 2020’de yayımladıkları ikinci albümü “zer0”yu takip ediyor. Krewella’nın yeni albümü, sekiz solo çalışmanın yanı sıra MADGRRL ve BEAUZ ile ortak yapım iki şarkı içeriyor. Albümde yer alan “I’m Just A MonsterUnderneath, My Darling”, “No Control” ve “Never Been Hurt”, daha önce bağımsız tekliler halinde çeşitli aralıklarla müzikseverlerle paylaşmıştı.

Başarılı ikili, 1 Nisan’da başlayıp başta Seattle, Los Angeles, Chicago, New York ve Denver olmak üzere çeşitli noktalarda iki aydan fazla sürecek albüm turnesi programına başlayacak olmanın da ayrıca heyecanını yaşıyor.

Önümüzdeki aylarda ABD’de olan ve Krewella’nın turne programıyla ilgili ayrıntıları görmek isteyen okurlarımız buradan bilgi edinebilirler. Albüm parçalarından “Drive Away”in klibini ve albümdeki tüm şarkıları aşağıda inceleyebilirsiniz.

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...