Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
MÜZİK

Çağan Tunalı yeni teklisinde münzevi martıları dansa çağırıyor

Sanatçının ‘Retired Seagull’ isimli teklisi Serkan Eles ve Emirgan’ın remiksleriyle birlikte dijital platformlardaki yerini aldı

  • MIXMAG TURKEY
  • 4 Eylül 2021
Çağan Tunalı yeni teklisinde münzevi martıları dansa çağırıyor

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Ses mühendisi ve DJ/prodüktör Çağan Tunalı’nın yeni teklisi “Retired Seagull”, iki remiks çalışmasıyla birlikte tüm dijital platformlardaki yerini aldı.

Perde aralığı geniş dinamik melodik örüntüler, aralıklı synth dokunuşları, destekleyici arpejli düzenlemeler ve kompleks perküsiyon öğeleriyle sıra dışı bir ses mimarisinin gözlendiği “Retired Seagull”, ilk olarak bu yılın başlarında Future Forward Music’in “The Void” adlı derleme albümünde miks versiyonu ile dinleyicilerle buluşmuştu. Şimdi, kesintisiz orijinal düzenlemesinin yanı sıra Serkan Eles ve Emirgan imzalı iki remiks çalışmasıyla birlikte müzikseverlerin beğenisine sunuluyor.

“Retired Seagull”, Noiseist kurucusu Çağan Tunalı’nın “Diyojen” isimli solo teklisini takip ediyor. Serkan Eles ise son olarak “Welcome To Reality” teklisini paylaşmıştı. Emirgan’a gelince; yetenekli sanatçının “Retired Seagull” için yaptığı remiks, geçen ay yayımladığı “Out Of Line” teklisini takip ediyor.

Çağan Tunalı’nın münzevi martıları birlikte dans etmeye çağırdığı yeni teklisini aşağıda dinleyebilirsiniz.

#Turkuaz çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...