Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
ETKİNLİK

Kapadokya'da 24 saat kesintisiz müzik maratonu: Cappadocia Minifest

25 Haziran Cumartesi günkü etkinlikte Anıl Bütün, Aslı aka Rhodium, Ongun Tütüncü, UGR, Passone ve Foori dahil birçok DJ müziğe yön verecek

  • MIXMAG TURKEY
  • 18 Haziran 2022
Kapadokya'da 24 saat kesintisiz müzik maratonu: Cappadocia Minifest

Telegram kanalımıza abone olarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Kapadokya'da 25 Haziran Cumartesi günü 24 saat sürecek elektronik müzik maratonu gerçekleştirilecek.

Nevşehir-Ürgüp yolu üzerinden rahatlıkla ulaşılabilen Kılıçlar Vadisi'nde gerçekleşecek ve 24 saat kesintisiz DJ performanslarına sahne olacak Cappadocia Minifest'te sahne alacak isimler Anıl Bütün, Arishtat, Aslı aka Rhodium, Fatih Ulusoy, Foori, Gande, Just Ask, Ongun Tütüncü, Pasha Darach, Passone, Savrun Brothers, UGR ve b2b şovlarıyla Sinan Çelik ile Efanin.

Kapadokya'nın gün batımına, gün doğumuna, gecesine ve gündüzüne göre planlamaları yapılan etkinlik için Güneş'in olmadığı saatlerde de oldukça renkli ve hareketli canlı/interaktif projection mapping görselleri hazırlandı. Bir festivalde olması gereken dinlenme, yeme, içme gibi ihtiyaçları karşılayacak alanların da planlandığı Cappadocia Minifest'e kamp modunda gelenler için çadır alanları da ayrıca düşünülmüş.

Haziran ayının final hafta sonunu Cappadocia Minifest'te kesintisiz müzik eşliğinde geçirmek için bu sayfa aracılığıyla ayrıntılı bilgiye ulaşabilirsiniz.

CAPPADOCIA MINIFEST | 25 HAZİRAN 2022, CUMARTESİ

#Turkuaz çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...