Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

CLOUD 18 ilk resmi müzik çalışmasıyla karşımızda: ‘Moon Dance’

Üçlünün ‘Moon Dance’ ismini verdiği yeni çalışması, Theory X’in 10’uncu kataloğuna özel olarak hazırladığı derleme albüm içinde yer aldı

  • MIXMAG TURKEY
  • 11 Haziran 2022
CLOUD 18 ilk resmi müzik çalışmasıyla karşımızda: ‘Moon Dance’

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

İstanbul merkezli elektronik müzik üçlüsü CLOUD 18, 2022 yılındaki ilk müzik projesiyle karşımızda. Üçlünün "Moon Dance" adını verdiği çalışması; özgün melodileri ve atmosferik dans vokallerini, analog synthesizer sıcaklığı ile harmanlıyor. Rumi’nin yüzyıllar öncesinde yazdığı şiirden ilham alarak yazdıkları sözler; dinleyiciye kendini kaybederek bulma fikrini, anda olmanın ve dans ederek var olabilmenin verdiği özgürlüğü yaşatmayı amaçlıyor.

CLOUD 18'in yanı sıra Analog Context, Axelax, Lodos, Innarius, Samet Zorlu, Oğulcan Akalın ve Kerem Gell de parçaları ile Theory X’in 8 yapımdan oluşan “Continuum // Hypothesis, Vol. 2” isimli derleme albümünde yer alan isimler arasında. “Continuum // Hypothesis” derleme serisi, aralarında Batıkan Tanrıkulu, Boral Kibil ve Beken'in de olduğu ilk kürasyonla ilk kez geçtiğimiz yıl müzikseverlerle paylaşılmıştı.

Sahnelerinde canlı performans ve hikayeselliği ön planda tutarak her konserde seyirciye özgün bir deneyim yaşatmayı amaçlayan; downtempo’dan synth-wave’e, deep house’tan melodic techno’ya, birçok farklı müzik türünde yayımlanmayı bekleyen parçalara sahip olan grup, orijinal sound'ları ve kendine has canlı performans enerjileri ile birbirinden farklı dinleyici gruplarını ortak bir dünyada buluşturuyor.

CLOUD 18 üçlüsünün "Moon Dance" adını verdiği yeni çalışmasını aşağıda dinleyebilir, “Continuum // Hypothesis, Vol. 2” derleme albümünü buradan inceleyebilirsiniz.

#Turkuaz çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...