Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
ETKİNLİK

Ben Klock, Carl Cox, DVS1, BICEP ve daha fazlası Glitch Festival Malta’da

Festival 14 -16 Ağustos tarihlerinde Gianpula Village, Malta’da gerçekleşecek

  • EMRE ESKİHORAN
  • 10 Ağustos 2019
Ben Klock, Carl Cox, DVS1, BICEP ve daha fazlası Glitch Festival Malta’da

Yaklaşık 460 bin kişilik nüfusuyla yılda ortalama 2,5 milyon turisti ağırlayan Malta, zengin tarihi ve eşsiz kumsalları ile 2 gün sürecek bir tekno ve house festivaline ev sahipliği yapacak.

İlk olarak 2016 yılında düzenlenen festival geçtiğimiz senelerde Amelie Lens, Jeff Mills, Maceo Plex, Dax J, Nina Kraviz ve Marcel Dettmann gibi günümüz tekno sahnesinin önemli isimlerini ve onlarca sanatçıyı ağırlarken bu yıl dördüncü ve en büyük edisyonunu gerçekleştirmeye hazırlanıyor.

Mixmag tarafından “Malta’da kaçırılmaması gereken bir house ve tekno deneyimi” olarak tanımlanan festivalin bu seneki sahne listesinde ise Ben Klock, BICEP, Carl Cox, Helena Hauff, Charlotte de Witte, DVS1, Len Faki ve Peggy Gou gibi isimler öne çıkarken yerel ve uluslararası sahneden 30’un üzerinde sanatçı da festivalde sahne alıyor olacak. İki gün boyunca devam edecek festivalin kapanışı ise Palm Trax, Octo Octa ve David Vunk’ın katılacağı bir bot partisi ile yapılacak.

Glitch Festival aralarında “Boiler Room” sahnesinin de yer aldığı 6 sahnede 14-16 Ağustos tarihleri arasında Gianpula Village, Malta’da düzenlenecek. Festival hakkında daha detaylı bilgiye ve biletlere bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Spotify '#Frekans' çalma listemizi takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...