Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

EDC Las Vegas’ın Mayıs’ta düzenleneceği açıklandı

Festivali düzenleyen Insomniac şirketinin CEO’su Pasquale Rotella sosyal medya hesabından açıklama yaptı

  • MIXMAG TURKEY
  • 10 Nisan 2021
EDC Las Vegas’ın Mayıs’ta düzenleneceği açıklandı

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Electric Daisy Carnival, Las Vegas’ta Mayıs ayı için planlanan organizasyonunu planlandığı gibi gerçekleştireceğini duyurdu.

Bu yıl 25’inci yılını kutlayan EDC Las Vegas'la ilgili sevindirici haber, festivali bünyesinde barındıran organizasyon şirketi Insomniac'ın CEO’su Pasquale Rotella’nın sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla geldi.

“Electric Daisy Carnival sonunda gerçekleşiyor. Pandemi süreci boyunca hepimizin ümidini yitirdiği zamanlar oldu. Bu süreçte kalbimize kulak verdik, bugünlerin elbet gelip geçeceğine inandık ve tüm dünyadaki EDC takipçileri için parlak bir gelecek yaratmak için çok çaba sarf ettik. Dünyanın bir yıldır kapandığı bir dönemin içinden geçerken, kutlamamızı gerçekleştireceğimizi duyurmaktan mutluluk duyuyorum. Uçuşlarınızı ve otellerinizi ayarlayın. EDC Las Vegas 21, 22 ve 23 Mayıs’ta sizleri bekliyor” şeklinde konuşan Rotella, sözlerine şu şekilde devam etti: “Planlandığı gibi ilerliyoruz ve gerek yerel yetkililerle gerekse eyalet birimleriyle festivali mümkün olan en güvenli şekilde hayata geçirmek için sıkı temas halindeyiz. EDC deneyimi her zamanki gibi eksiksiz biçimde yaşanacak. Sizleri orada görmek ve muhteşem enerjinizi hissetmek için sabırsızlanıyorum. Çok heyecanlıyım.”

Rotella ayrıca sahne alacak sanatçılarla ilgili duyurların ilerleyen haftalarda yapılacağını, 2021 organizasyonu için bilet sahibi olup katılamayacak durumda olanların haklarını 2022’ye transfer edebileceğini belirtti. Transfer talebinin 15 Nisan'a kadar bu form aracılığıyla yapılması isteniyor.

EDC Las Vegas 2021’le ilgili daha fazla detay için bu sayfayı ziyaret edin.

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...