Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Enzo Siragusa iki yıl aradan sonra FUSE’a ‘Nothing Matters’ ile geri döndü

Sanatçı ayrıca E:DIMENSION şovuyla 29 Nisan’da Printworks’te sahne alacak

  • MIXMAG TURKEY
  • 17 Nisan 2022
Enzo Siragusa iki yıl aradan sonra FUSE’a ‘Nothing Matters’ ile geri döndü

Telegram kanalımıza abone olarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Çalışmalarını Londra’da sürdüren DJ/prodüktör Enzo Siragusa, kurucusu olduğu kentin önde gelen plak şirketlerinden FUSE’a yepyeni bir projeyle geri döndü.

İki solo parçadan oluşan “Nothing Matters” adlı kısaçalar yayımlayan sanatçı ayrıca E:DIMENSION ismiyle markalaşan performans projesiyle 29 Nisan’da Printworks’te sahne alacak olmanın heyecanını üzerinde taşıyor.

FUSE’dan ilk olarak 2011’de “Sagamore” projesini çıkaran Enzo Siragusa, son olarak 2020 ilkbaharında Michale James ile ortak çalışması “Weird Things” ile aynı plak şirketinde karşımıza çıkmıştı. Sanatçının yeni projesi, geçen yıl Satoshi Tomiie’nin “Late Night” parçasına yaptığı remiksi takip ediyor.

Dijital platformlarda projeye ismini veren parçanın yanı sıra “ICV (Double Flake Mix)” adlı bir diğer yapım daha içeren kısaçalar, plak versiyonuna özel bir dub mix de içeriyor. Siragusa’nın yeni çalışmasını aşağıda dinleyebilirsiniz. Ay sonu Londra’da bulunan okurlarımız, 29 Nisan’daki E:DIMENSION şovuyla ilgili detaylara buradan ulaşabilir.

‘Dünyanın Ritmi: Londra’ çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...