Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Volkan Uca bu yılki ilk solo projesini yayımladı: ‘Average Doses’

Çalışma ayrıca sanatçının melodik house ve techno türündeki ilk parçası oldu

  • MIXMAG TURKEY
  • 16 Nisan 2022
Volkan Uca bu yılki ilk solo projesini yayımladı: ‘Average Doses’

Telegram kanalımıza abone olarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

DJ, prodüktör ve The Sin Records kurucusu Volkan Uca, bu yılki ilk solo projesini dinleyicileriyle paylaştı.

Sanatçının “Average Doses” adını verdiği yeni teklisi aynı zamanda melodik house ve techno türünde ortaya çıkardığı ilk parçası oldu.

Yeni projesiyle ilgili açıklamalarda bulunan sanatçı şu ifadeleri kullandı: “2021 yılının sonlarında sosyal medya hesaplarımdan sound’umu değiştirip sertleştireceğimi ve progressive house, melodik house ve techno türlerinde çok daha derin, duygusal ve agresif denemeler yapacağımı takipçilerimle paylaşmıştım. Uzunca süre üstünde çalıştığım ama bir türlü istediğim gibi bir hale getirip bitiremediğim, rafa kaldırmak üzere olduğum deneme projem “Average Doses”ı bir gece saat 3 sularında başka bir proje üzerinde çalışırken dinlediğim sample’lardan ve seslerden aldığım ilham ve yaratıcılıkla tamamladım.”

Dramatik seslerin etnik enstrümanlarla harmanlandığı, acid synth ve lead’lerin ortalığı karıştırdığı, melodilerin agresif ritimlerle bütünleştiği, ilgi uyandırıcı bir vokalin eşlik ettiği “Average Doses” parçası, Aras Tuna ile The Sin Records etiketi ile yayımladıkları progressive house türündeki “Portentous” adlı parçalarından sonra Volkan Uca’nın 2022 yılında çıkan melodic house ve techno türündeki ilk parçası oldu. Müziğini ve The Sin Records etiketini çok daha başarılı bir yere taşımaya konsantre olmuşken, sahne performanslarına bu dönem kısa bir süre ara veren Volkan Uca, sahne performanslarına yeni müzik tarzı ile 7 Mayıs’ta kendi memleketi Eskişehir’de başlayacak ve sonraki gün 8 Mayıs’ta Esra Onsal ile Erkan Karacık organizatörlüğünde Fethiye’de düzenlenecek etkinlikle devam edecek.

Bununla birlikte, değişen müzik tarzı ile her ay düzenli olarak hazırlayıp yayınladığı, Unknown Elements adlı yeni set serisi ve projesi; Apple Podcasts, Apple Music, YouTube, SoundCloud ve Powerapp gibi platformlarda müzikseverleri ve yeni tarzını merak eden herkesi bekliyor. Başarılı prodüktörün 13 Mayıs’ta Aras Tuna, Hüseyin Önen ile yaptıkları ortak çalışmalar KLAPHOUSE, 27 Mayıs’ta da Aras Tuna ile ortak çalışması “Addicted” Future Forward Music üzerinden tüm dijital müzik platformlarında yerini alacak.

Volkan Uca’nın yepyeni projesi “Average Doses”ı aşağıda dinleyebilir, sosyal medya hesabını ve internet sitesini ziyaret ederek sanatçı hakkındaki en son gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.

Volkan Uca (Web & Instagram)

#Turkuaz çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...