Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Merakla beklenen Boiler Room İstanbul için geri sayım başladı

“Boiler Room & The Moment present: Contemporary Scenes” gecesi 15 Haziran’da Salon İKSV’de… Sahne alacak sanatçılar Sedef Adasï, Birgay, Eylül Deniz, Jtamul ve Mx. Sür olacak

  • MIXMAG TURKEY
  • 10 Haziran 2022
Merakla beklenen Boiler Room İstanbul için geri sayım başladı

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Düzenlediği partiler ve yayınladığı videolar aracılığıyla dans müziği ve kulüp kültürünü dünya çapında geniş kitlelerle buluşturan Londra merkezli müzik ve yayın platformu Boiler Room, uzun süredir merakla beklenen İstanbul etkinliğini 15 Haziran Çarşamba günü gerçekleştiriyor.

Konuklarını Salon İKSV’de ağırlayacak olan “Boiler Room & The Moment present: Contemporary Scenes” buluşmasının katılımcıları, Boiler Room’un resmî internet sitesinden kayıt yaptıranlar arasından rastgele seçilecek 400 müzik tutkunundan oluşacak. Etkinliğe katılım şansı elde edemeyenler için ise partinin görüntüleri, 25 Haziran’dan Boiler Room’un dijital kanallarından paylaşılıyor olacak.

The Moment ortaklığı ile hayat bulacak Boiler Room İstanbul gecesinde sahne alacak isimler ise Sedef Adasï, Birgay, Eylül Deniz, Jtamul ve Mx. Sür.

Buluşmanın küratörü ve özel davetlisi olan, çalışmalarını Almanya’da sürdüren Türk asıllı DJ/prodüktör Sedef Adasï, Boiler Room İstanbul performansı merakla beklenen isimlerin başında geliyor. Almanya’nın Bavyera eyaletinin güney-batısında yer alan Augsburg’da başlattığı queer parti serisi HAMAM Nights ile bölgenin en dikkat çekici promoter’larından da biri olma hüviyetini elinde bulunduran sanatçı, yakın bir süre önce Berlin’in ikon kulübü Berghain’ın yeni resident DJ’i olmasıyla dikkatleri üzerinde toplamıştı. Son olarak Kuzey İrlandalı sanatçı Hammer’ın “Freq AM” parçasında yaptığı remiksle dinleyicilerinden tam not alan başarılı ismin aralarında “Gel Gidelim”, “Tender Trip”, “That Escape”, “Turbo Ride” ve “Mermaids on Acid”in olduğu çalışmaları, kişisel diskografisinde en çok dikkat çekenler arasında.

Dans müziğinin öne çıkan Türk yeteneklerinin kabin başında olacağı “Boiler Room & The Moment present: Contemporary Scenes”, birbirinden özel ritimleri ve eşi benzeri olmayan coşkulu anları ile İstanbul'un kent hafızasının unutulmazları arasında yerini alacak.

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...