Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Erdem Tunalı ‘Metamorphosis’ ile Subgreen’e uzun aradan sonra tekrar hayat verdi

Sanatçının Subgreen mahlası altındaki 2’nci albümü ‘Metamorphosis’te toplam 12 parça yer alıyor

  • MIXMAG TURKEY
  • 6 Şubat 2022
Erdem Tunalı ‘Metamorphosis’ ile Subgreen’e uzun aradan sonra tekrar hayat verdi

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Erdem Tunalı, farklı müzik türlerinin bileşimini öne çıkardığı alter egosu Subgreen’in ikinci albümünü yayımladı.

Deneysel, IDM, ambient ve noise gibi farklı türlerden izler taşıyan “Metamorphosis” isimli albümde toplam 12 yapım yer alıyor. 11 solo parça içeren albümde Mehmet Aydın’ın katkı sağladığı “Serenade” isimli ortak yapım bir proje de bulunuyor. Albüme ismini veren parça için ayrıca Ecem Dilan Köse tarafından ses etkileşimli bir video hazırlandı.

Başkalaşım ve dönüşüm anlamlarına gelen Metamorphosis, sanatçının psikolojik dönüşümünün yanı sıra dünyanın koronavirüs pandemisi sonrası sosyolojik değişimine de gönderme yapıyor. Subgreen, sanatçı tarafından “doğada olan ve olmayan bütün seslerin birlikteliği, düzenli ve düzensiz yapıların ahengi, emprovize yaratımlar ve oluşlar, makro ve mikro kozmosu kapsayan bir genişlik, algıları aşan bilinç dışına ulaşan frekanslar, organik ve dijital dünyanın enstrümanlarının tınısı” şeklinde tanımlanıyor.

Erdem Tunalı, Subgreen’in ilk albümü “Inner Mirror”ı 2015 yılında yayımlamış, solo parçaların ağırlıkta olduğu çalışmada kardeşi Çağan Tunalı’yla ortak yapım bir projeye de albümde yer vermişti.

Noiseist etiketiyle piyasaya sürülen yeni Subgreen albümünün çıkış parçası için hazırlanan videoyu aşağıda izleyebilir, albümdeki tüm parçaları favori dinleme platformunuzda dinlemek için bu bağlantıyı takip edebilirsiniz.

#Turkuaz çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...