Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
ETKİNLİK

Erly Tepshi ve Alberth ilk kez İstanbul’da

Erly Tepshi ve Alberth, 21 Şubat Cuma gecesi FLUX sunumuyla Kastel İstanbul'da

  • MIXMAG TURKEY
  • 10 Şubat 2020
Erly Tepshi ve Alberth ilk kez İstanbul’da

İtalya'nın elektronik müzik sahnesine kazandırdığı iki yetenekli ismi Erly Tepshi ve Alberth 21 Şubat Cuma gecesi İstanbul'daki ilk performanslarına imza atmaya hazırlanıyor.

Elektronik müziğin modern ve melodik tınılarından beslenen, uzun yıllar sergilediği underground performanslardan sıyrılarak Tale Of Us, Fideles, Innellea gibi isimler ile aynı sahneyi paylaşan, karanlık ve hipnotik vurgularla çıkardığı 'Pluvia' ve 'Made In Abyss' gibi parçalarla Beatport listelerinde uzun süre üst sıralarda yer almayı başaran Erly Tepshi, Colyn'in 2018 yapımı 'Passengers' kısaçalarında yer alan 'Orbital Hypnosis' ve Armin van Buuren'in 2019'da çıkan 'Balance' albümündeki 'Runaway' parçasına yaptığı remikslerle de beğeni toplamıştı. Sanatçı ayrıca, İstanbul Kastel'de performans sergileyeceği 21 Şubat günü Daniele Di Martino'nun 'Phantom' parçasına yaptığı remiksin dinleyicileriyle buluşmasının heyecanını yaşayacak.

Gecede sahne alacak bir diğer sanatçı olan Alberth ise 14 yaşından bu yana müzik prodüksiyonunun ve DJ'liğin içinde olan bir figür. Zaman içinde tecrübesini katlayarak kazandığı geniş müzik skalasıyla ve sahip olduğu tarzın tanınmış pek çok DJ’inin setlerine taşıdığı 'Empusa', 'Crystallized' ve 'Zenith' gibi parçalarıyla tanınan sanatçı, Steyoyoke, Dear Deer, Be Free ve Trippy Code gibi seçkin plak şirketlerinden etkili yapımlar ortaya koydu. Alberth, İstanbul Kastel'de aynı sahneyi paylaşacağı Erly Tepshi ile ortak bir prodüksiyona da imza atmıştı. İkili geçtiğimiz yıl Be Free etiketiyle çıkan 'Miss You' çalışmalarında güçlerini birleştirmişti.

21 Şubat Cuma akşamı Kastel’de gerçekleşecek etkinlikte Erly Tepshi ve Alberth'e CNDD, Doktor, Juren Vu ve KRCL de performanslarıyla eşlik ediyor olacak.

"State of Flux" serisinin ilk bölümü olarak hayata geçecek etkinliğin biletlerine ve diğer tüm ayrıntılara bu bağlantı aracılığıyla ulaşabilirsiniz.

Erly TepshI & Alberth | State of Flux, Kastel İstanbul - 21 Şubat 2020

Tale Of Us'ın geçtiğimiz yıl Erly Tepshi'nin "Donato Dozzy & Anna Caragnano - Parola" parçasına yaptığı, henüz piyasaya çıkmayan remiks çalışmasını Hï Ibiza'daki Afterlife gecesinde çalarken çekilen görüntüleri izleyin.

View this post on Instagram

Thanks Tale Of Us Promessa Ritorna #after #life

A post shared by Erly Tepshi (@erly_tepshi) on

#Turkuaz çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...