Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
ETKİNLİK

Elektronik müzik ile NFT'lerin yaratıcı dünyası Türkiye'de ilk kez Zorlu PSM'de bir araya geliyor

Vision and Illusion sunumuyla 21 Ocak Cuma günü gerçekleşecek etkinlikle elektronik müzik ve NFT sanatçılarının yaratıcı dünyaları Türkiye'de ilk kez bir arada deneyimlenecek

  • MIXMAG TURKEY
  • 20 Ocak 2022
Elektronik müzik ile NFT'lerin yaratıcı dünyası Türkiye'de ilk kez Zorlu PSM'de bir araya geliyor

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Elektronik müzik ve NFT sanatçılarının yaratıcı dünyaları Türkiye'de ilk kez 21 Ocak Cuma günü Zorlu Performans Sanatları Merkezi'nde aynı ortam içinde deneyimlenecek.

Vision and Illusion sunumuyla gerçekleşecek FAR FUTURE “NFT EXHIBITION” etkinliğinde Zorlu PSM Turkcell sahnesinde Birds of Mind, GusGus ve Furkan Alper; Vestel Amfi sahnesinde ise Ali Özel, Konuralp ve Ozan Yazgan sahne alacak. Işık sistemleriyle mobil ve sahne ekranlarının aktif olarak kullanıldığı, fütüristik anlayışın ön planda olduğu yepyeni bir konseptin kapısının birlikte aralanacağı etkinliği özel kılan bir diğer program NFT sergisi olacak.

NFT’leriyle FAR FUTURE konseptine katkı sunan isimler ise Beryl Bilici, Ecem Dilan Köse, Emre Yusufi, Selay Karasu, Alp Yüksel, Astrorookies, Barış Kabalak, Hakan Yılmaz, Ozan Özçelik, Studio Bigger ve Tanc.

NFT sanatçılarından Beryl Bilici, 3D sanatçısı olarak Sonar Festival, Diynamic ve Big Burn gibi etkinliklerde sergilediği eserleriyle tanınıyor. 2021'in son aylarında çalışmalarını ABD'nin üç farklı şehrinde sergileyen sanatçı ayrıca 2022 nisan ayından itibaren Güney Kore'nin Seul kentinde beş ay sürecek bir sergide yer almaya hazırlanıyor.

Ecem Dilan Köse, "HUMAN" isimli görsel-işitsel performansıyla Sonar İstanbul katılımcılarıyla bir araya gelmişti. Emre Yusufi ise Cem Yılmaz ile “Farewell to Diamond Elite Platinum Plus” adını verdikleri ortak yapım NFT çalışması ile sergide yerini alacak.

Selay Karasu'nun çalışmaları Burning Man, CERN, MoMA gibi dünyanın önemli buluşma noktalarında sergilendi. Karasu; teknoloji, sanat ve bilimi birleştiren ünlü medya sanatçısı Refik Anadol ile ortak projeye imza atarak geleceğin dijital sanatçıları listelerinde ilk sıralarda gösteriliyor.

FAR FUTURE “NFT EXHIBITION” deneyimini 21 Ocak Cuma günü Zorlu Performans Sanatları Merkezi'nde yerinde yaşamak için bu bağlantıyı takip edin.

FAR FUTURE "NFT EXHIBITION", PRESENTED BY VISION AND ILLUSION - ZORLU PSM, 21 OCAK 2022

#Turkuaz çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...