Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Faybl duygular ve dansın gücünü bir araya getirdiği çalışması ‘Island’ı paylaştı

Parça ilk olarak geçen yıl Red Rocks’ta yankılanmıştı

  • MIXMAG TURKEY
  • 7 Mart 2022
Faybl duygular ve dansın gücünü bir araya getirdiği çalışması ‘Island’ı paylaştı

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Çalışmalarını Amerika Birleşik Devletleri’nde sürdüren ikili Faybl, dinleyicileri 2010’lu yılların başlarındaki dans ortamına sürükleyen yeni bir proje yayımladı.

2020’de çıkan “Find Myslef” ile müzik yolculuğuna başlayan ikilinin yeni projesi “Island”, geçen yıl Proximity’den çıkan “Feel Your Heart”ı takip ediyor. 2021 yılı, Faybl için farklı açıdan da ayrıca öneme sahipti; tutkulu ikili, Red Rocks Amfitiyatrosu’nda ilham aldığı sanatçıların başında gelen Illenium’un çaldığı sahnede performans sergilemiş ve oradaki setlerinde “Island”a da yer vermişlerdi.

Yeni projesiyle ilgili basın bülteni aracılığıyla düşüncelerini paylaşan Faybl, “Illenium ve Seven Lions gibi ilham kaynağı sanatçılardan etkilenerek duygu yüklü ama enerjiden ödün vermeyen bir house parça ortaya çıkarmak istedik. Umarız bu çalışma, dinleyenlerin yakınları, arkadaşları ve aileleriyle bağlarını kuvvetlendirir ve onlar için ne kadar önemli olduklarını anımsatır. Kariyerimize başladığımız günden bu yana hayalimiz olan Red Rocks sahnesinde bu parçayı ilk olarak çaldık. Kalabalıkların verdiği olumlu tepkiyi de görünce, bu parçanın 2022’deki imzamız olmasına karar verdik” ifadelerini kullandı.

Faybl ikilisinin yeni teklisi “Island”ı aşağıda dinleyebilirsiniz.

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...