Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
MÜZİK

Mahmut Orhan’ın SOFI TUKKER ile ortak çalışması ‘Forgive Me’ çıktı

Ultra Music’ten çıkan çalışma, SOFI TUKKER’ın nisanda çıkacak yeni albümünden paylaşılan ikinci tekli

  • MIXMAG TURKEY
  • 6 Mart 2022
Mahmut Orhan’ın SOFI TUKKER ile ortak çalışması ‘Forgive Me’ çıktı

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Mahmut Orhan ve SOFI TUKKER’ın ortak yapım yepyeni müzik projesi “Forgive Me” video klibi eşliğinde müzikseverlerle paylaşıldı.

New York merkezli Sophie Hawley-Weld ve Tucker Halpern ikilisinin oluşturduğu SOFI TUKKER’ın 29 Nisan’da çıkacak yeni albümleri “WET TENNIS”ten paylaşılan ikinci tekli olan “Forgive Me”, ikilinin Mahmut Orhan ile bir araya geldikleri üçüncü proje oldu. Mahmut Orhan, 2016 yılında ikilinin “Drinkee”, 2019’da ise “Swing” parçasını remikslemişti. “WET TENNIS”ten yayımlanan ilk tekli, yakın bir süre önce yine video klibiyle birlikte paylaşılan “Original Sin” olmuştu.

“WET TENNIS”, SOFI TUKKER’ın ikinci stüdyo albümü olarak kayıtlara geçecek. İkilinin kariyerlerindeki ilk albümü, 2018’de çıkan ve 10 parça içeren “Treehouse” çalışmasıydı.

Başarılı ikilinin Mahmut Orhan ile yeni bir ortak müzik çalışması içinde olduğu, takipçilerin yakından bildiği bir konu. Mahmut Orhan geçen yılın sonlarında SOFI TUKKER’ı İstanbul’daki stüdyosunda ağırlamış ve yaptığı sosyal medya paylaşımında dinleyicileri için çok güzel şeyler hazırladıklarını ifade etmişti.

“WET TENNIS”, When Everyone Tries to Evolve, Nothing Negative Is Safe sözlerinin baş harflerinden oluşuyor. Albüme buradan ön sipariş verebilir, Mahmut Orhan’ın katkı sunduğu “Forgive Me”yi aşağıda dinleyebilirsiniz.

#Turkuaz çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...