Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
ETKİNLİK

Hidden Empire ve Township Rebellion 18 Mart'ta Klein Phönix'te

Etkinlikte ayrıca Alex Macris de kabin başında olacak

  • MIXMAG TURKEY
  • 9 Mart 2022
Hidden Empire ve Township Rebellion 18 Mart'ta Klein Phönix'te

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Klein Phönix, 18 Mart Cuma gecesi Hidden Empire ve Township Rebellion'ı konuk edecek.

Branko Novakovic ve Niklas Schäfers'ten oluşan Alman ikili Hidden Empire'ı house ve techno'nun temel bileşkelerini kullanarak yarattıkları özgün tarzlarıyla tanıyoruz. Hipnotik melodiler ve hareket güdüsünü karşı konulmaz biçimde tetikleyen ritmik öğelerin hiç eksik olmadığı müzikleriyle 2015 yılından bu yana kariyer yolculuklarına devam eden Hidden Empire, diskografisindeki "Cashmere", "Odyssee", "Resurgence", "Palladion" ve "Pont de la Caille" gibi solo çalışmalarıyla beğeni topladı.

Etkinlikte sahne alacak bir diğer ikili, Almanya'nın dünya sahnesine kazandırdığı etkin isimlerden Township Rebellion. Arthur Wagner ve Marlon Mürle'nin bir araya gelmesiyle oluşturduğu ve 2013'ten beri aktif profesyonel hayatlarını sürdüren başarılı ikili ise "Chaos", "Order", "Kristalle", "About A Tribe", "Pelikan", "Definition of Mimosa" ve "Aphrodite" dahil pek çok etki uyandırıcı projeleriyle hafızalarda yer etmiş durumda.

Over Daze sunumuyla 18 Mart Cuma günü Klein Phönix'te düzenlenecek etkinlikte katılımcılar ayrıca Alex Macris'in performansını da takip etme olanağı elde edecek.

Etkinlik biletleri için bu bağlantıya tıklayabilir, sanatçıların diskografilerinde öne çıkan parçaları aşağıda dinleyebilirsiniz.

OVER DAZE PRESENTS: HIDDEN EMPIRE + TOWNSHIP REBELLION + ALEX MACRIS | KLEIN PHÖNIX, 18 MART 2022

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...