Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

fabric'in yeni derleme miksi TSHA’ya emanet

Toplam 25 parça içeren miksin küratörü TSHA, Sónar Istanbul 2022 programı için açıklanan sanatçılar arasında

  • SÓNAR ISTANBUL İŞ BİRLİĞİYLE
  • 4 Mart 2022
fabric'in yeni derleme miksi TSHA’ya emanet

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

18-19 Mart’ta Zorlu PSM’de düzenlenecek Sónar Istanbul programında yer alan DJ/prodüktör TSHA, “fabric presents” derleme miks serisine katkı sunan bir diğer sanatçı oldu.

Sanatçının 6 Mayıs’ta plak, CD ve dijital formatlarda çıkacak olan “fabric presents TSHA” miks albümüne özel olarak hazırladığı “BOYZ” parçası müzikseverlerle paylaşıldı.

TSHA, “fabric presents” serisinde ilk olarak 2019’da Bonobo kürasyonuyla hazırlanan derlemede “Sacred” parçasıyla yer almıştı. “BOYZ” adını verdiği çalışmasıyla ile ilgili yaptığı açıklamada sanatçı, “Bu parçada birçok farklı elementi bir araya getirerek tüm ortama yayılan büyük bir sound yarattım. Bana fabric’i hatırlatıyor” sözlerini sarf etti.

UKG, acid house, soul, grime ve disco’dan örnekler sunan TSHA imzalı derleme ayrıca Jacques Greene, Posthuman, Elkka, Tom VR ve Sally C gibi çeşitli isimlerin çalışmalarını içeriyor. Ryan Clover’ın “Velvet Lace Dream State”, Jeran Portis’in “Unproven” ve Aspect’e ait “Norf”, tıpkı TSHA’nın derlemeye özel parçası gibi ilk kez bu projeyle birlikte dinleyicilerin beğenisine sunulacak.

Sónar Istanbul 2022 programındaki bir diğer sanatçı Leon Vynehall da “fabric presents”in mart seçkisinin kürasyonunu hazırlayan isim olmuştu.

“fabric presents TSHA”ya buradan ön sipariş verebilir, sanatçının bu projeye özel olarak hazırladığı “BOYZ” parçasını aşağıda dinleyebilirsiniz.

SÓNAR ISTANBUL 2022 | ZORLU PSM, 18-19 MART 2022

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...